上一頁下一頁
發新話題

玩sex toy 變成你嘅sex toy(更新) #1,44,69,105,111(相)

收藏  |  訂閱
182  56.8k

假九太刺激了!

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2019-7-31 04:27 PM 發表 查看引用來源
8嘅波感覺都吾係好大雨
局部地區架咋
Btw 妳呢段時間咪好多野玩囉?

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2019-7-31 08:27 發表 查看引用來源
8嘅波感覺都吾係好大雨
最岩上黎吹水出post

龜頭彈下彈下嘅SP, 訓係我側邊同我講想玩夾腸,問我識吾識? 我叫佢吾使郁,我坐上佢大脾夾實佢,烏低身雙手將胸向內推,夾著流住黏液嘅腸仔,直至雙奶將整條包著吞噬。雖然我一直都吾明男人點解甘鍾意玩夾腸仔,但SP讚賞地講:「好正!」我就再上下郁磨擦佢碌野,令佢更興奮。佢坐直望住我玩,我倆嘅距離只淨下一對波同一腸。突然佢低頭同我打車輪,咀咗幾下,碌野磨到越嚟越熱,彈動得更勁,乳溝已經滿布滑潺潺嘅黏液,SP隻手撳低我頭,將條鳩直接捅入我口,龜頭直插到喉嚨,搞得我差d梗死,流晒流眼水。

歡迎繼續睇我嘅 sex experience. 同時都要趁有「胸」回覆下大家嘅問題先😉,Pm真太多,新手覆吾到, sorry.🙏🙏

引用:
原帖由 阿銘爺 於 2019-7-29 11:11 AM 發表 查看引用來源
樓主,有D咩玩具係想玩,但又未玩?
又有咩玩具一定唔玩OR有咩一定唔玩
都鍾意試新野,但好變態就一定吾得,即係皮鞭, 窒息呢d就吾好啦,始終番工要見人,打到皮開肉爛就吾想囉。SP都係ons 錯手大手整死咗仲無謂,都未玩夠。

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-7-29 11:22 AM 發表 查看引用來源

哈哈~~對住你副body 係聽D既既🤣🤣
不過事前有有呢D前戲玩下好爽架
我唔介意花多D時間係呢度架架😝😝😝
你鍾意玩咩前戲,分享下

引用:
原帖由 aman0099 於 2019-7-29 12:07 PM 發表 查看引用來源
支持下師姐,我都鍾意大波波😍😍
都好多人鍾意我😋😋

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-7-29 11:23 AM 發表 查看引用來源

濕紙巾....點玩?要請教下下🤔
紙巾係俾師兄用,但我就可以享受無限性福。🤣🤣

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆