上一頁下一頁
發新話題

二個女人的西村遊獵

收藏  |  訂閱
964  77.3k

師姐你正啦。攪到我都想幫你乃豆豆同菊花

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-25 12:35 PM 發表 查看引用來源

自己老公通常乃幾乃就插,插幾插就射~
邊有心機搞氣氛!個師傅乃都乃半個鐘,重要重點啜豆豆加指插前奏,未夠更可以錫菊花,揸住我對車頭燈從後撞入更是令我失控地叫 ...
呢啲都係基本玩法啫,我都意後入,雙手揸實對波捽lin頭,一路打車輪一路狂插

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-25 12:29 PM 發表 查看引用來源
發嫂先犀利,夠哂互動,可以含師傅玩69,乃師傅的菊花
發嫂真係玩得好放下喎!連師傅個C眼都奶埋,我諗佢自己老公都唔會奶啦!

引用:
原帖由 sinar45 於 2019-6-25 12:54 PM 發表 查看引用來源

乜你老公咁冇情趣,唔好好享受性事㗎,
睇怕佢平時都係悶人一個
一時時,看心情的人

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-6-25 01:14 PM 發表 查看引用來源

發嫂真係玩得好放下喎!連師傅個C眼都奶埋,我諗佢自己老公都唔會奶啦!
佢老公系好多時候返左內地工作,而且發叔大發嫂都10年,男人年紀大就機器壞,可能已無乜作為,發嫂仲係40尾,仲係好有需要,發嫂又吾洗返工,咁得閒點會吾溝下仔!

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-25 01:52 PM 發表 查看引用來源

佢老公系好多時候返左內地工作,而且發叔大發嫂都10年,男人年紀大就機器壞,可能已無乜作為,發嫂仲係40尾,仲係好有需要,發嫂又吾洗返工,咁得閒點會吾溝下仔! ...
發嫂都話想上來玩下文字情慾,可惜我又吾識同佢註冊,因為我個註冊都吾係我搞,我又點幫到發嫂!

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-25 01:55 PM 發表 查看引用來源

發嫂都話想上來玩下文字情慾,可惜我又吾識同佢註冊,因為我個註冊都吾係我搞,我又點幫到發嫂!
有乜辦法幫到發嫂?

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2019-6-25 01:11 PM 發表 查看引用來源
師姐你正啦。攪到我都想幫你乃豆豆同菊花
以前無咁大興趣,而家覺得好正

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-25 01:55 PM 發表 查看引用來源

發嫂話會回饋比D令佢舒服的技師,同技師啜龜頭乃袋乃菊花!
還示範左比我欣賞~
講真佢又好鬼投入~

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-25 01:52 PM 發表 查看引用來源

佢老公系好多時候返左內地工作,而且發叔大發嫂都10年,男人年紀大就機器壞,可能已無乜作為,發嫂仲係40尾,仲係好有需要,發嫂又吾洗返工,咁得閒點會吾溝下仔! ...
係,40女人進入狼虎之年,性需要極大
除咗北上俾技師玩"有無係香港溝下仔?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆