上一頁下一頁
發新話題

心態嘅轉變

收藏  |  訂閱
54  8.0k

中熟女又唔係咩怪物
咪又係女
點會算變態啫⋯⋯⋯⋯

引用:
原帖由 darkening 於 2019-6-21 10:21 AM 發表 查看引用來源
中熟女又唔係咩怪物
咪又係女
點會算變態啫⋯⋯⋯⋯
我覺得自己𥄫人變態。
中/輕熟絕對係好嘢!

引用:
原帖由 skychristopher 於 2019-6-18 02:51 PM 發表 查看引用來源
好耐都無嚟過呢度喇...
咁啱有感而發,寫下近年嘅心態轉變。

以前,出嚟玩都係搵D後生女,貪佢哋青春無敵,但自從試過同D三十中至尾嘅熟女玩過之後,心態上真係唔同晒!

後生女同熟女最大嘅分別除咗技術之外,佢哋按受新嘢嘅開放態度更厲害!

另外,佢哋會好大膽!往往令你有意想不到嘅驚喜!

最緊要嘅係,佢哋知道男人最享受嘅一樣嘢- 征服感!

試過同熟女玩過 ...
同意,試過中女就好難返轉頭

估唔到我依d三十中既中女咁有market, 我就覺得35-45既男人好正,成熟有技巧

引用:
原帖由 sillycatcat 於 2019-6-22 02:40 PM 發表 查看引用來源
估唔到我依d三十中既中女咁有market, 我就覺得35-45既男人好正,成熟有技巧
e個ㄧ定la 支剑都幾過長年磨練!

非常同意,中熟女果種韻味,𡃁妹冇得比。

引用:
原帖由 sillycatcat 於 2019-6-22 02:40 PM 發表 查看引用來源
師姐,女人30歲後先正呀!
有經歷又有韻味,呢D嘢好難喺後生女身上搵到架!

睇到都忍唔住要回應

當一個阿媽(4X歲)拖住個女(2X歲)行街
我只會𥄫阿媽^^

同好請FIVE

引用:
原帖由 mlaf 於 2019-6-22 09:58 PM 發表 查看引用來源
睇到都忍唔住要回應

當一個阿媽(4X歲)拖住個女(2X歲)行街
我只會𥄫阿媽^^

同好請FIVE
有日收工坐巴士見到個靚師奶帶住個細路上車,我都忍唔住𥄫咗兩眼...

引用:
原帖由 skychristopher 於 2019-6-18 02:51 PM 發表 查看引用來源
好耐都無嚟過呢度喇...
咁啱有感而發,寫下近年嘅心態轉變。

以前,出嚟玩都係搵D後生女,貪佢哋青春無敵,但自從試過同D三十中至尾嘅熟女玩過之後,心態上真係唔同晒!

後生女同熟女最大嘅分別除咗技術之外,佢哋按受新嘢嘅開放態度更厲害!

另外,佢哋會好大膽!往往令你有意想不到嘅驚喜!

最緊要嘅係,佢哋知道男人最享受嘅一樣嘢- 征服感!

試過同熟女玩過 ...
點識啲中女呀師兄。 指導下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆