上一頁下一頁
發新話題

nuru 遊記

收藏  |  訂閱
71  19.6k

引用:
原帖由 二奇 於 2019-6-6 06:21 PM 發表 查看引用來源

c兄其實真正nuru係點? 是否跟av片一樣?
香港D都系希望去丶失望走

灣仔近街市.
.....求提示:smile_53::smile_53:

引用:
原帖由 二奇 於 2019-6-6 10:32 AM 發表 查看引用來源
小弟喜歡玩nuru都係睇得av多, 但頭一次接觸是在澳洲悉尼, 價錢略貴但勝在多選擇(中日韓泰), 在此不作多說了
我在這年內試咗幾間spa, 分享給大家
尖沙咀金字頭: 要打電話book, 上樓睇囡, 4選1, 我選咗條mk囡, 網上話包吹, 我要叫佢才吹, 過程一般, 消費800
尖沙咀o字頭: 係最近去過兩次, 其中一次也出過post, wc約囡, 囡大多年輕, 也有7天囡, 有多種p ...
如果囡囡有病,d西水掂到支捧會唔會好易中招。

有無d 人妻或少婦做

引用:
原帖由 二奇 於 2019-6-6 10:32 AM 發表 查看引用來源
小弟喜歡玩nuru都係睇得av多, 但頭一次接觸是在澳洲悉尼, 價錢略貴但勝在多選擇(中日韓泰), 在此不作多說了
我在這年內試咗幾間spa, 分享給大家
尖沙咀金字頭: 要打電話book, 上樓睇囡, 4選1, 我選咗條mk囡, 網上話包吹, 我要叫佢才吹, 過程一般, 消費800
尖沙咀o字頭: 係最近去過兩次, 其中一次也出過post, wc約囡, 囡大多年輕, 也有7天囡, 有多種p ...
小弟试过在日本冲繩,由日本妺做之
nuru massage, 约港紙一千三百元,九十分中,同日本咸片之Nuru 差不多!!真係好爽!!日本妹敬業樂業,一絲不乱精神,令人佩服,不收小費!!在日本,俾小費,收小費,係对服務員之侮辱!!

引用:
原帖由 二奇 於 11/6/2019 20:49 發表 查看引用來源

唔係全裸就唔咪叫nuru啦
玩得body to body massage就預咗比人模啦
手指比入定吾比入?

引用:
原帖由 KUDAFF 於 2019-7-11 10:28 PM 發表 查看引用來源

手指比入定吾比入?
一般都應該唔比,

其實指插有乜好玩呢?

引用:
原帖由 jackytang151 於 2019-6-6 11:12 AM 發表 查看引用來源
師兄好詳盡,抵讚,長見識,做期間要唔要著紙底?好怕真空唔覺意入咗😔
我喺尖沙咀呢類spa場試過好幾個女仔,大家玩到㷫合合頂唔順入咗,但係大多數都因為驚,抽插咗一陣就出番去,真正做完嘅只係試過兩個。開頭我都好驚有事,隔4個月就去做次檢驗。最後嗰次係前年,嗰條女我當時已經幫襯咗年幾,一直都好想食。

嗰次佢未落nuru膠之前唔着底底坐喺細佬上面磨,磨到出哂水(其實之前都試過咁樣玩,但佢都控制得住),大家都頂唔順,我話想俾細佬接觸一吓細妹,佢都忍唔住,就俾。

結果一接觸之下大家都忍唔住,就入咗去,結果做咗…

咁樣磨法真係好難頂嘅,而你永遠唔會知道個女仔同過幾多客人試過咁樣,雖然話佢哋自己都驚嘅,而做得呢啲嘅好多都會認為自己唔同做G…

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-7-18 02:16 PM 發表 查看引用來源

我喺尖沙咀呢類spa場試過好幾個女仔,大家玩到㷫合合頂唔順入咗,但係大多數都因為驚,抽插咗一陣就出番去,真正做完嘅只係試過兩個。開頭我都好驚有事,隔4個月就去做次檢驗。最後嗰次係前年,嗰條女我當時已經幫襯咗年幾,一直都好想食。

嗰次佢未落nuru膠之前唔着底底坐喺細佬上面磨,磨到出哂水(其實之前都試過咁樣玩,但佢都控制得住),大家都頂唔順,我話想俾細佬接觸一吓細妹,佢都忍唔住,就 ...
你真勇敢,之前我揾美少女,佢上我下,抽出來時棍袋分離,嚇到個女女即入廁洗,我都驚咗一輪,好彩驗咗冇事😁

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-7-18 02:16 PM 發表 查看引用來源

嗰次佢未落nuru膠之前唔着底底坐喺細佬上面磨,磨到出哂水(其實之前都試過咁樣玩,但佢都控制得住),大家都頂唔順,我話想俾細佬接觸一吓細妹,佢都忍唔住,就 ...
有d場將磨棍已變成服務之一。
其實, 轉身後我都盡量避免和妹妹正面接觸

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆