上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
51  8.4k

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2019-5-20 10:02 PM 發表 查看引用來源
其實我都係去樂仔,至於幾樓

如yanking師兄講,跟我都講
我再上1⃣️仔睇返。佢又冇左

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2019-5-20 10:02 PM 發表 查看引用來源
其實我都係去樂仔,至於幾樓

如yanking師兄講,跟我都講
搵到 7樓 不過又5可以太直接講邊個單位

遇著餐單女, 係你唔好彩姐, 明天會更好

引用:
原帖由 yanking200x 於 2019-5-21 04:03 PM 發表 查看引用來源

搵到 7樓 不過又5可以太直接講邊個單位
原來我地係同路人:smile_42:

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2019-5-21 05:49 PM 發表 查看引用來源

原來我地係同路人:smile_42:
下次入閘前最好問問有冇全套先

條女好高質架?
..足仔都係400蚊dup+hj
600 dup 環 同開大wor

引用:
原帖由 yanking200x 於 2019-5-21 08:34 PM 發表 查看引用來源

下次入閘前最好問問有冇全套先
我WHATSAPP問左價
點知入到房係唔同
THATS WHY我開依個POST問係咪行內都係咁.......

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2019-5-21 10:50 PM 發表 查看引用來源

我WHATSAPP問左價
點知入到房係唔同
THATS WHY我開依個POST問係咪行內都係咁.......
 樓主通常呢D係門口見合心水要一次過問晒 如想玩乜嘢 收費点呀咁…… 唔啱可以即走 千祈唔好入咗去先問 這是最基本 其他途徑都不要信

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2019-5-21 11:40 PM 發表 查看引用來源

樓主通常呢D係門口見合心水要一次過問晒 如想玩乜嘢 收費点呀咁…… 唔啱可以即走 千祈唔好入咗去先問 這是最基本 其他途徑都不要信 ...
OK,經一事,蔡一智
141 D相D價目唔會再信,當知有個地方算

尼個應該係個别囡囡操守問題,我年幾前曾經睇141揾過個樓上骨,一切收費跟廣告收,大約十天後再去,佢認得我,熱情招呼我入房,沖完身瞓低,佢按住背問"上次收開你幾多?",我話咪廣告價囉,我半講笑話"唔通今次有熟客優惠?",佢講笑咁答話"你就想,除非你買月票啦",傾吓傾吓,佢認有時會認定會係麻煩客會揾位加多啲 ...
邊有咁叻吖佢,其實見得客多,大大約約睇得出邊個似水魚客,初生客或者怕事客,屈得就屈似啲 好似我哋玩開幾十年,一入房自然到好似番屋企咁,佢哋大都會循規蹈矩,好少會屈:smile_34:
但屈得一次,好多客人都會學精唔再幫趁,自己倒米,我個幾月後再去已經唔係佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆