50 12345
上一頁下一頁
發新話題

有無人鐘意去指壓場玩

收藏  |  訂閱
49  12.0k

引用:
原帖由 union6578995 於 2019-5-5 06:57 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 c9lover 於 2019-5-3 11:35 PM 發表 查看引用來源
我近呢一年成日去指壓玩 有陣時一個禮拜兩三次, 我反而覺得幾好玩喎燕瘦環肥乜都有 唔同口味試過, 幾舊水唔啱下次咪搵過第二個囉 損失唔大 [/quote

那兒好玩呀 ...
所見略同:smile_o05:

引用:
原帖由 c9lover 於 2019-5-3 11:35 PM 發表 查看引用來源
我近呢一年成日去指壓玩 有陣時一個禮拜兩三次, 我反而覺得幾好玩喎燕瘦環肥乜都有 唔同口味試過, 幾舊水唔啱下次咪搵過第二個囉 損失唔大
你係c9lover就話啫, 有人係後生LOVER嘛

引用:
原帖由 c9lover 於 2019-5-3 11:35 PM 發表 查看引用來源
我近呢一年成日去指壓玩 有陣時一個禮拜兩三次, 我反而覺得幾好玩喎燕瘦環肥乜都有 唔同口味試過, 幾舊水唔啱下次咪搵過第二個囉 損失唔大
邊間平均後生少少呀?我以前玩開雞城,冇玩好耐,現在想玩下,d紅牌一出10分鐘就FULL, 點玩呀?其他賣淨蔗全部大媽

有師兄見樣已檸晒頭:smile_44:

請問指壓收費如何?

引用:
原帖由 gary20171024 於 2019-5-7 09:46 AM 發表 查看引用來源
請問指壓收費如何?
以前390,宜家好似加到420

自從回到國內工作已有20多年,已沒有到香港的指壓場玩, 以前指壓場的女女都是年青的(約20~30歲) , 當時 按+開大 約$300元 . 但看到大家的報告, 現指壓場全是中女大媽真是感到時代的轉變 , 真是懷念以前在指壓場性褔的日子 , 這代年青人沒有嘗試過實在太可惜……..:smile_45: :smile_45:

玩招呼一定玩指壓

引用:
原帖由 XXXhideXXX 於 2019-4-14 04:41 PM 發表 查看引用來源
以前鐘意玩1仔而家鐘意去指壓,
貪佢一定有毒鑽環吹水蕭又唔會呃鐘
師兄,而家指壓仲有冇插後庭呀

引用:
原帖由 來來看 於 2019-5-9 12:05 PM 發表 查看引用來源

師兄,而家指壓仲有冇插後庭呀
好撚老醜應該有,咁都無意思啦,根本無feel

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆