上一頁下一頁
發新話題

荃灣食到件人妻師奶

收藏  |  訂閱
73  41.2k

引用:
原帖由 火燎森 於 2019-4-5 03:04 PM 發表 查看引用來源
琴晚直接上去搵佢,點知門口掛住請稍等,個心即時一沉,等左20分鐘左右有個樣衰麻甩四眼肥佬出來,個樣仲好得戚,當堂冇晒mood,入到去即刻揸大力渣波啜lin屌完擺底家用即走
返到屋企想起佢每日比d咸濕呀伯屌,仲要幫人吹嘅情景,個心好唔舒服,成晚訓唔著 ...
師兄 睇開d 人地係服務性行業 一定係日日服務其他人 除非你私有化佢 不過佢可能日日比佢個死佬中出呢!

引用:
原帖由 eaten333 於 2019-4-3 08:09 PM 發表 查看引用來源

就係麥記左近早上好早五丶六點
晨早五六點? 話去超市收银,時間唔啱?!傍晚下嘛?

引用:
原帖由 steinjack 於 2019-4-6 09:48 AM 發表 查看引用來源

晨早五六點? 話去超市收银,時間唔啱?!傍晚下嘛?
乜有咁早開門?

引用:
原帖由 火燎森 於 2019-4-5 03:04 PM 發表 查看引用來源
琴晚直接上去搵佢,點知門口掛住請稍等,個心即時一沉,等左20分鐘左右有個樣衰麻甩四眼肥佬出來,個樣仲好得戚,當堂冇晒mood,入到去即刻揸大力渣波啜lin屌完擺底家用即走
返到屋企想起佢每日比d咸濕呀伯屌,仲要幫人吹嘅情景,個心好唔舒服,成晚訓唔著 ...
咁佢開門係咪仲戴住個口罩?因為你話佢成日戴

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2019-4-6 02:20 PM 發表 查看引用來源

咁佢開門係咪仲戴住個口罩?因為你話佢成日戴
出入都帶

引用:
一個月比三萬幾佢,叫佢當你係老公,佢老公係嫖客唔比錢咪得囉。

引用:
師兄動了真格了!😅😄😘😘

有好野一定要大家分享.....

引用:
原帖由 銀化一族 於 2019-4-6 04:19 PM 發表 查看引用來源

師兄動了真格了!😅😄😘😘
剛剛問左佢,原來係成日賭輸錢要還債,冇得幫了,但仲會幫襯

引用:
原帖由 火燎森 於 2019-4-6 06:47 PM 發表 查看引用來源

剛剛問左佢,原來係成日賭輸錢要還債,冇得幫了,但仲會幫襯
師兄真漢子!👍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆