上一頁下一頁
發新話題

我的羞恥調教

收藏  |  訂閱
62  17.6k

引用:
原帖由 GILI 於 2018-7-3 04:00 PM 發表 查看引用來源
我sp一向鍾意玩羞恥調教。

上星期五晚,我係sp屋企過夜,第二朝起身morning Q後,已經成12點。

sp係牀上打電話嗌外賣,我就起身梳洗,梳洗完後,我本來想著返bra同睡衣,但sp攞左套好sexy的半透明粉紅色長身睡裙比我,要我著,仲要我唔好帶bra。

佢要我就咁著住條睡裙開門比送外賣的,仲要我除埋底底裡面真空。

跟著佢將一條假9同幾個套套擺係一入門口就睇得見的地方, ...
除非你SP係男優!否則個外賣仔一定唱通街!

引用:
原帖由 GILI 於 2018-7-4 11:02 AM 發表 查看引用來源

師兄快D轉行,或者做下part-time都得。
都要話俾我知響邊區先得架 叫開邊間茶記呀 師妹

真唔真,似咸古?

引用:
原帖由 GILI 於 2018-7-4 11:29 AM 發表 查看引用來源

其實冇想過要引誘送外賣的,開始時sp只係想玩羞恥調教,所以送外賣的係男定女根本冇所謂。
師姐
咁都要你佩合……先可以玩架。
你都玩得好激下👍🏻

引用:
原帖由 GILI 於 2018-7-3 04:00 PM 發表 查看引用來源
我sp一向鍾意玩羞恥調教。

上星期五晚,我係sp屋企過夜,第二朝起身morning Q後,已經成12點。

sp係牀上打電話嗌外賣,我就起身梳洗,梳洗完後,我本來想著返bra同睡衣,但sp攞左套好sexy的半透明粉紅色長身睡裙比我,要我著,仲要我唔好帶bra。

佢要我就咁著住條睡裙開門比送外賣的,仲要我除埋底底裡面真空。

跟著佢將一條假9同幾個套套擺係一入門口就睇得見的地方, ...
勁呀!! 你同你sp都好玩得下喎😂😂

引用:
原帖由 kkmt 於 2018-7-5 10:11 AM 發表 查看引用來源

嘩, 你個pat好正, 一定非常好啪

我又要轉做送外賣先

引用:
原帖由 kkmt 於 2018-7-5 10:11 AM 發表 查看引用來源

個 icon係米你嚟架?

寫得唔錯!

我舖頭個送外賣伙記話叫鷄生嘢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆