上一頁下一頁
發新話題

喜歡超大波的我

收藏  |  訂閱
183  6.7k

引用:
原帖由 大芝野 於 21/4/2018 03:00 AM 發表 查看引用來源

個人太大份, 顯得細.....

圖入面唔算大
冇錯。呢個肥美鬼妹係堅G。無奈放喺一個膊頭橫、肚圍寬嘅女人身上,震撼度大減。:smile_39:

同一對嘢放喺一個中小肥女人身上,效果就會好唔同。:smile_40:

總之喺香港就真係識唔到一個大波既女仔啦,唔係話食,識到個有時食下飯望下都開心丫

引用:
原帖由 04329234 於 2018-4-21 05:42 PM 發表 查看引用來源
總之喺香港就真係識唔到一個大波既女仔啦,唔係話食,識到個有時食下飯望下都開心丫
咁好彩我都識得唔少...

引用:
原帖由 大芝野 於 2018-4-21 08:39 PM 發表 查看引用來源

咁好彩我都識得唔少...
真係架.......你就好啦.......不過你點為之大先?
我真係想有幾個大波女性朋友,真係唔一定話要食到佢地,有時出下街食飯,佢著低少少有時望下都好丫

引用:
原帖由 04329234 於 2018-4-22 12:15 AM 發表 查看引用來源

真係架.......你就好啦.......不過你點為之大先?
我真係想有幾個大波女性朋友,真係唔一定話要食到佢地,有時出下街食飯,佢著低少少有時望下都好丫
起碼都要E/F先叫大....
D都只係入門

引用:
原帖由 大芝野 於 2018-4-22 12:26 AM 發表 查看引用來源
起碼都要E/F先叫大....
D都只係入門
咁你有好多朋友都係E,F?

好似無咩大波妹出沒咁

又瘦又大胸。。。呢d真係好睇遺傳

我覺得女仔本身無幾多人真係鐘意自己over C cup.... 著衫又唔好睇。又難買衫。仲要顯肥!大家著同一件衫人地總係著得好睇過自己。。。諗下都灰

引用:
原帖由 秋天滴滴湯圓 於 2018-5-5 05:18 PM 發表 查看引用來源

我覺得女仔本身無幾多人真係鐘意自己over C cup.... 著衫又唔好睇。又難買衫。仲要顯肥!大家著同一件衫人地總係著得好睇過自己。。。諗下都灰
意下之言即係你Over C Cup?

引用:
原帖由 秋天滴滴湯圓 於 2018-5-5 05:18 PM 發表 查看引用來源

除非腰細

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆