上一頁下一頁
發新話題

風暴最新消息

收藏  |  訂閱
108  21.2k

引用:
原帖由 earth008 於 2018-3-22 07:37 PM 發表 查看引用來源
我落去中山石其和坦州探險,
都有波推加吊,

Ktv都有女,
坦州,麗晶,行4,8,1400?甘貴

汇开都有些女,2k过夜
麗晶重行4,8?難得難得。嗰度馬交客多。過夜就咪攪,平都無用,瞓都瞓得唔安樂!

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2018-3-22 06:28 PM 發表 查看引用來源

真有本事的港男,就会及可以揾到富婆先結焝,有板你睇,“陳皮鴨”,失業無分文,可溝到港女在廉租屋同居!!更可溝到富婆“大咸咸”,用十億元買空中巴士,真有本事港男,一定可溝到富婆!! ...
師兄,在大陸如果你被捉到,發窮惡無錢,公仔有好多辨法會招乎你,唔好唸住無錢系大哂,唔好儍啦,如果你無人無乜又無錢罰,搞到你做植物人都仲得。。。跟手放你在街就算。😂😂😂😂

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-3-22 08:12 PM 發表 查看引用來源

所以醒目男只会係大六结婚,香港註册冇so
醒目男香港都大把女溝啦,不過同意溝大陸妹就唔好在香港註冊了

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-3-22 02:16 PM 發表 查看引用來源

C兄..大陸仲边有廠呀..
你去東莞睇睇..拾室九空呀
而家買對波鞋都made in china,
而家都轉左去其他地方,

大陸人工貴, 疏通又貴, DG 又冇乜女玩,  係老闆都揀第二度啦

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-3-22 12:53 PM 發表 查看引用來源

講得無錯,一出關口換2000蚊,已經得返千六人仔,未玩已經當無咗四舊,去四大起機加個大堂項目,已經超五舊,食飯又貴,其實落砵蘭街都係三百幾港紙,女係無咁後生,不過扑埋喎,呢個月去返馬檻,都好似無 ...
以前北上都係貪平, 女又後生(16-22) 港就廿中-廿尾. E家上面貴左, 後生女又難搵. 加埋水腳計北上都少左吸引力.:smile_42:

引用:
原帖由 earth008 於 2018-3-22 07:37 PM 發表 查看引用來源
我落去中山石其和坦州探險,
都有波推加吊,

Ktv都有女,
坦州,麗晶,行4,8,1400?甘貴

汇开都有些女,2k过夜
波推加做愛的地方
是不是桑拿埸?

引用:
原帖由 愛人結婚了 於 2018-3-22 02:13 PM 發表 查看引用來源

最終目的係要迫啲女仔返去做廠妹,發展實體經濟。各位雞蟲就忍下啦,相忍為國嘛 ^_^
"各策"嗎

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-22 03:14 PM 發表 查看引用來源

同意師兄講法,而家最pk就系玩捉捉,仲要系捉得好陰濕个種,捉左無人知,罰錢又罰得好重,又要座十五日,真是就算從前啲東西几平,一下都清本,乜都還哂。
最慘全公司知道, 少則一百幾十人, 大就一千。

引用:
原帖由 coboko123 於 2018-3-21 08:56 PM 發表 查看引用來源
尼個風暴已經擴大至二線區,多間骨場捉人關舖
連布吉机塲都关閉

引用:
原帖由 Rickyto1643 於 2018-3-23 03:01 PM 發表 查看引用來源

連布吉机塲都关閉
廣東省領導又換人,又唔知會系什麼環境,所謂,新官上任三把火,而旦,新領導作风你真是無得估。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆