上一頁下一頁
發新話題

重拾昔日溫馨#1,#16~18,23,34~38,39,40,45,46,54,55,60,64,65

收藏  |  訂閱
66  14.5k

好幸福喔

幾時有新post

引用:
原帖由 bbfriends 於 2018-1-29 10:12 PM 發表 查看引用來源

阿軍話沒事先約好,佢同事突然有急野先去傾,但每次都我仲未醒時上到屋企同不到我講。不過現在又咁凍,我開始著長衫褲睡衣訓,不會再咁裸露,有咩人嚟都不怕
著長衫褲睡衣,可以從外面揸你波,或領口伸入去揸波波,由褲頭伸手去捽你下面,所以後以見到阿軍同事上嚟,都係小心D,同埋自己執生

引用:
原帖由 bbfriends 於 2018-1-29 10:38 PM 發表 查看引用來源
今早清晨時份,我睡夢中又被阿軍搞到好濕好痕,突然感到被支由大由硬的巨棒一野頂到盡頭我啊了出來,一支巨針把我弄得好清醒,我醒了後便好享受一早阿軍那支大棒去大力抽插,啊~啊~啊~好大好正啊~大力啲入 ...
一早食飽先返工:smile_o01:
寫得好正,睇到我都好high:smile_o01:

昨晚阿軍返夜又剩下我一個,我無聊上網打文及同個師兄傾下計,在眾多師兄裡面呢個師兄真的由我第一次出果篇文支持到現在都仲有睇,真的令我意想不到。所以我都有成日同佢傾計感謝佢既支持。

昨晚又同呢個師兄傾計,之前都同佢傾到比佢隔空淫慾,由第一天開始本來我都是純傾計,不過傾耐左就不知點解總會比呢個師兄引到去講左某啲話題,佢知我好易濕,佢成日借機隔空鍚我摸我,然後講講下我就會濕哂變得好想要,佢往往都在這個情況下隔空和我做愛。

昨晚一樣同佢傾計時比佢令到我濕左想要,佢突然話想來同我真做,我已經沒阿軍在身邊濕透好想要,但是我絕對不會同阿軍以外的男人真正做愛的,這個師兄突然要真做我就沒有再理他了。然後我只好去換過條底底抹乾妹妹令我可以容易入睡。

可惜我就是訓不到,可能最近兩天對我來說太多衝擊,我覺得自己好對吳住阿軍,突然覺得好難過好有需要,我忍不住打比阿軍同佢講我突然好傷心好孤單,好掛住你好想你今晚可以陪住我,阿軍在電話問我咩事哄我,之後我話不阻住佢工作收線訓覺。

半夜三更我又突然感到下面有股暖流,聽見好實在既水聲,原來我妹妹被熟悉的雙手邊捽豆邊指插又好多水,我好開心好興奮的清醒過來淫叫著享受著,然後阿軍帶了套就一野插入再攬實我慢慢在入面郁下郁下,佢吻我頭話電話入面我把聲好傷心,擔心我有事,交低左工作比同事就同老闆請假回來看我。我更加攬實佢鍚佢,好開心佢著緊我關心我,無論幾夜比佢搞醒都好樂意同佢做。我對愛情好專一,只會同我愛的男人做,就只有阿軍一個沒有其他,我真的不會背叛一個對我咁好,鍚我的男友。阿軍抽插我一輪都射了,我們便相擁入睡

天光我要起身返工,見阿軍仲未醒就知佢好累,平日多是佢早起身過我,只會佢太累時才是我醒先。我見佢仲訓緊不忍嘈醒佢,而且天氣凍我都不捨得離開佢個安穩的懷抱和個溫暖的被窩,所以我msg左同事叫佢幫我請假。阿軍昨晚請假陪我,我今早都請假陪伴他。然後我便陪他繼續訓

訓到不知時間突然又比阿軍摸到我濕了,原來他醒左正要將佢那支又大又硬的肉棒插入我濕透的洞內,啊~一頂而盡令我全醒了,享受著早晨的大硬棒向妹妹不停地猛烈抽插,實在是太舒服同興奮,我身體震了震把肉棒夾緊,阿軍緊抱著我頂入來射了。阿軍攬住我錫錫我,然後退出弟弟脫下套套便去為我準備早餐。雖然佢叫我再訓下,不過當佢去了廚房後,我決定披上晨褸去廚房陪著他一起,我到廚房在後面攬實佢,佢由我攬住繼續洗野切野,當我覺得自己果刻好幸福時,被阿軍話我阻住佢整野,叫我出廚房等食囉!衰佬丫,不過算啦~我睇住電視等食都好。

佢坐我隔離一齊食,一路食佢隻手都不規矩咁掃我大比,掃完比仲伸入我晨褸內掃我妹妹啲毛毛,然後再掂下了下我豆豆,一路食都食到我心癢癢同埋忍受住濕,佢食野快過我,佢食飽後直情伸手入我褸內搓我波波,佢溫柔的搓好溫暖好舒服,我話可以比我食埋野先搞嗎?佢叫我可以繼續食,佢都未出力真搞,佢話如果佢出力真搞我根本不可能仲食到野,咁佢又講得岩喎,我雖然是濕濕地,但仲未去到爆多水勁想要既狀況,咁我只好由佢搓住波波繼續食埋啲野啦~

佢見我食完就開始真刺激我敏感位置了,先去撥弄我已突起的乳頭,然後另一隻手向下遊走去捽我豆豆,兩個敏感位又同時被刺激著我啲水更加多了,個人越是發麻好辛苦,阿軍把軟軟的我抱落梳化,把我的晨褸解開,頭埋向我胸前去吸啜我linlin,手指不忘去又了又插,啊~啊~好痕啊~佢啜到我兩粒的都扯起哂就轉下專攻我下面,又來一手捽豆一手指插,我又好興奮好痕好多水啦~啊啊啊~忍不住啦~一個抖震下面的水如泉湧整到阿軍兩隻手都好濕。阿軍都帶好套讓我回了氣便一野從後插入,我跪在梳化吉高比佢猛烈抽插得好興奮好舒服,很快我的身體再次進入狀態,佢插到我全身都因個抖震而收緊,佢又在我壓迫的妹妹內忍不住射了。我同佢都好滿足咁攬左一陣先捨得分開,然後就換衫一齊去街街拍拖了

引用:
原帖由 czyyzchin 於 2018-1-29 10:57 PM 發表 查看引用來源
好幸福喔
我覺得自己是全世界最幸福的女人

引用:
原帖由 czyyzchin 於 2018-1-29 10:57 PM 發表 查看引用來源
幾時有新post
呢幾日我都出得密左好多啦

引用:
原帖由 sinar45 於 2018-1-29 11:20 PM 發表 查看引用來源

著長衫褲睡衣,可以從外面揸你波,或領口伸入去揸波波,由褲頭伸手去捽你下面,所以後以見到阿軍同事上嚟,都係小心D,同埋自己執生
長衫褲都沒有野看全無吸引力,仲邊會引到人掂我

引用:
原帖由 sinar45 於 2018-1-29 11:24 PM 發表 查看引用來源

一早食飽先返工:smile_o01:
寫得好正,睇到我都好high:smile_o01:
返工前比人餵飽仲high

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆