上一頁下一頁
發新話題

Sandrey,24,熱愛運動,包括床上運動 更新office運動

收藏  |  訂閱
73  16.5k

引用:
原帖由 2017sandrey 於 2017-12-12 11:13 PM 發表 查看引用來源

做咩講我習慣出黎啫
你喜歡口爆同事後用口清潔,請問口爆密你有沒有吞左去

引用:
原帖由 azpui 於 2017-12-13 10:18 AM 發表 查看引用來源

好,就睇下你有幾魔鬼,唔係要打patpat
打patpat咁剌激:smile_40:係唔係打到紅晒個種

引用:
原帖由 kenji_ 於 2017-12-13 10:33 AM 發表 查看引用來源
返工冇耐就見到您呢個POST..已經響OFFICE硬哂...
講起office好多幻想,我都試過上男友office搞到慾火焚身

引用:
原帖由 2017sandrey 於 2017-12-13 02:55 PM 發表 查看引用來源

睇黎C妹仲有少少M底TIM WO? 打到紅哂 再大大力揸波 一定好岩你

引用:
原帖由 2017sandrey 於 2017-12-13 06:55 發表 查看引用來源

當然要啦,最好就㩒住黎打

引用:
原帖由 2017sandrey 於 2017-12-12 12:32 PM 發表 查看引用來源
Sandrey,24,熱愛運動,包括床上運動,無天使面孔無魔鬼身材,普通女仔,但上到床有魔鬼口技,係咪真係咁魔鬼,我未試過唔知,咁岩歷屆男友都有讚過。

男友公幹無見3個星期,佢上飛機前一個訊息:bb我好掛住你, ...
thanks for sharing
want more please

我著住深藍色連身裙加半透黑色絲襪同一對小小踭既斯文鞋,化好妝。
有冇相睇呀!!!咁著都好正

引用:
原帖由 2017sandrey 於 2017-12-13 02:55 PM 發表 查看引用來源

仲要反綁你雙手趴係我大脾到,一下一下咁打,啪啪聲,d 淫水流晒出黎

引用:
原帖由 azpui 於 2017-12-14 12:27 AM 發表 查看引用來源

仲要反綁你雙手趴係我大脾到,一下一下咁打,啪啪聲,d 淫水流晒出黎
師兄有少少sm愛好

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2017-12-12 01:18 PM 發表 查看引用來源
請你快小小出post 比我睇
轉頭分享office故事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆