上一頁下一頁
發新話題

TSG #35

收藏  |  訂閱
57  4.7k

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 11:50 PM 發表 查看引用來源

睇人架姐,我去親主攻服務,相頭唔太差,我都ok,
好過樣靚,但hea鳩你啦,好無癮。
其實呢d技師有通病,好多好鐘意賭,賭到30幾都離唔開呢行,都幾慘

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-19 08:47 PM 發表 查看引用來源

好技師,真報告,怕什麼25.早幾天就有師兄看完我的報告,過去找#35按前列腺,假報告都一早出來打假.
支持kevin兄出真實報告!有心技師應該值得表揚!睇完報告我都想去試下佢既拗patpat功夫都幾正!

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-11-20 12:14 AM 發表 查看引用來源

支持kelvin兄出真實報告!有心技師應該值得表揚!睇完報告我都想去試下佢既拗patpat功夫都幾正!
感覺的事,我不能確定是一樣。但#35可以落油推背,推pat pat,推前列腺。可以先微信技師問,如果是假,歡迎把微信圖發上報告。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-20 12:20 AM 發表 查看引用來源

感覺的事,我不能確定是一樣。但#35可以落油推背,推pat pat,推前列腺。可以先微信技師問,如果是假,歡迎把微信圖發上報告。
其實你只係俾個參考, 各人去未必一樣待遇架啦, 不過佢可以做足功夫確係抵讚呀! 唔該點理D人質疑係咪假, 用心發好報告就得啦!一切也是浮雲!

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-11-20 03:10 AM 發表 查看引用來源

其實你只係俾個參考, 各人去未必一樣待遇架啦, 不過佢可以做足功夫確係抵讚呀! 唔該點理D人質疑係咪假, 用心發好報告就得啦!一切也是浮雲!
如果#35係麗水做,間場都388/100分鐘,仲要床尾機,不脫上衣。而家有推油,最後10分鐘,摸波波,打井。如果是100分鐘有熱石,熱毛巾。我一定會每星期約一次。(個人感受),要服務,斯文和溝通就會有。有服務就不能強求指數。

而家好少囡有咁服務 一入來隨便摸幾嘢 跟住就入正題 攪完 玩手機等下鐘 唔似以前點都有45分鐘頭part,真唔知叄伍有咁服務 多謝通知 聴日去試吓。晤好同我爭  哈哈

引用:
原帖由 我很高興 於 2017-11-20 08:49 AM 發表 查看引用來源
而家好少囡有咁服務 一入來隨便摸幾嘢 跟住就入正題 攪完 玩手機等下鐘 唔似以前點都有45分鐘頭part,真唔知叄伍有咁服務 多謝通知 聴日去試吓。晤好同我爭  哈哈
天水開張第2天,我就過去。直到昨天都約過10多個技師。真的像高興兄說隨便摸幾野。現在天水40多個技師。我沒有全部約過。但約過的,我覺得#35服務+心態最好。(個人感受)

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-20 08:55 AM 發表 查看引用來源

天水開張第2天,我就過去。直到昨天都約過10多個技師。真的像高興兄說隨便摸幾野。現在天水40多個技師。我沒有全部約過。但約過的,我覺得#35服務+心態最好。(個人感受)
35 大唔大波? 肥唔肥?

引用:
原帖由 肥肥隊長 於 2017-11-20 11:13 AM 發表 查看引用來源

35 大唔大波? 肥唔肥?
胸堅挺,有肉地,胸奴找#27

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-19 11:57 PM 發表 查看引用來源

其實呢d技師有通病,好多好鐘意賭,賭到30幾都離唔開呢行,都幾慘
同埋始終冇咩其他技能,唔係個個咁好彩泊到好碼頭,局住做。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆