上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
58  6.3k

引用:
原帖由 大胡 於 2017-11-20 05:25 PM 發表 查看引用來源

111是好講心情,心性靚就高到你唔信,心情唔靚或者你唔靚仔,咁就听食蕉多。
請問有冇000技師的指數?

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-11-20 01:40 PM 發表 查看引用來源

同意CHING 講, 人少少要小心,

分享, 半年去去過間叫日日好, 又殘又舊, 好鬼恐怖, 見呢度冇乜CHING提,  

而家講開順便提下,  D 女女又成日SALE 套票... 煩個鬼, 以後都唔去
DDG 吖麻,唔係無人提,而係惡劣場所三甲份子,有錢都唔係咁洗囉

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-11-20 01:40 PM 發表 查看引用來源

同意CHING 講, 人少少要小心,

分享, 半年去去過間叫日日好, 又殘又舊, 好鬼恐怖, 見呢度冇乜CHING提,  

而家講開順便提下,  D 女女又成日SALE 套票... 煩個鬼, 以後都唔去
日日好以前有唔少正女, 早兩年去唔少, 但間場真心差到冇朋友, 仲試過冬天去冇熱水沖涼

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-20 01:25 PM 發表 查看引用來源
白班
6 仔個名臭到不得了,梅記已經低指,去到FY 又無客,依家又返梅記,講明無上路,依家居然做環保,佢究竟想點

引用:
原帖由 SS000 於 2017-11-21 11:47 AM 發表 查看引用來源

6 仔個名臭到不得了,梅記已經低指,去到FY 又無客,依家又返梅記,講明無上路,依家居然做環保,佢究竟想點
我估佢學咗小靜(000)一樣,在牀尾做口爆便算了,指數030

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-20 03:25 PM 發表 查看引用來源
是的,她在微信號寫住有668 我先至約佢
最後果次搵佢冇問指數, 所以頼野

引用:
原帖由 大胡 於 2017-11-20 05:25 PM 發表 查看引用來源

111是好講心情,心性靚就高到你唔信,心情唔靚或者你唔靚仔,咁就听食蕉多。
乜原來係咁, 可能開大會時比較緊張呱,  

會唔會111 係做環保和手推, 兩套指數?  668 係咪FOR 環保先有?

引用:
原帖由 SS000 於 2017-11-20 09:12 PM 發表 查看引用來源

DDG 吖麻,唔係無人提,而係惡劣場所三甲份子,有錢都唔係咁洗囉
果時唔識野, 見到廣告, 條女幾嫩口, 咪去, 好似食驚風散咁

引用:
原帖由 ysoserious? 於 2017-11-21 10:45 AM 發表 查看引用來源

日日好以前有唔少正女, 早兩年去唔少, 但間場真心差到冇朋友, 仲試過冬天去冇熱水沖涼
果度女又少環境又差, 沖涼地方, 好多一隻隻野周圍走, 女女一完事就走

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-20 03:25 PM 發表 查看引用來源
是的,她在微信號寫住有668 我先至約佢
唔好意思 新手 請問咩叫指數(手指?)同668:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆