上一頁下一頁
發新話題

紅岭站wah dou 之旅

收藏  |  訂閱
63  13.8k

引用:
原帖由 tango367 於 2017-10-24 10:09 PM 發表 查看引用來源

期待report
本來是我朋友約到佢,但可以比女友發現左,所以佢唔敢去,就叫我去唔好浪費個booking 好難約的

引用:
原帖由 tango367 於 2017-10-24 10:09 PM 發表 查看引用來源

期待report
終於去完華do搵莫非,我由福田座地鐵去要座四個站到少年宮再轉三號線再座四個站先到紅嶺站,跟著師兄指示h出口向右行行左好耐,過埋個大十字路口先到,都行左6-7分鐘,個招牌又唔顯眼,入到去又幾新幾靚,沖涼5-6格暫時仲好新淨,大堂都幾好不過冇座低直去入房搵莫非,女女入到來個樣都真係幾靚又高(168cm),腳又長,服務都做到好足好舒服,期待下一次再去....

引用:
原帖由 mmt2 於 2017-10-25 11:11 PM 發表 查看引用來源

終於去完華do搵莫非,我由福田座地鐵去要座四個站到少年宮再轉三號線再座四個站先到紅嶺站,跟著師兄指示h出口向右行行左好耐,過埋個大十字路口先到,都行左6-7分鐘,個招牌又唔顯眼,入到去又幾新幾靚,沖涼5- ...
下路有冇磨捧呀,師兄

引用:
原帖由 schwein31 於 2017-10-25 11:32 PM 發表 查看引用來源

下路有冇磨捧呀,師兄
上中下都通喎好乖巧,冇磨又冇鑽因爲佢話唔中意做,同靚女狂打車輪好開心

引用:
原帖由 mmt2 於 2017-10-25 23:11 發表 查看引用來源

終於去完華do搵莫非,我由福田座地鐵去要座四個站到少年宮再轉三號線再座四個站先到紅嶺站,跟著師兄指示h出口向右行行左好耐,過埋個大十字路口先到,都行左6-7分鐘,個招牌又唔顯眼,入到去又幾新幾靚,沖涼5- ...
即係幾號?

有冇全祼

引用:
原帖由 tango367 於 2017-10-15 00:00 發表 查看引用來源
我尋日再去,今次帶埋一個fd去, 我約4條生,我fd 試4條發。
4條生外表好嫩,好細笠,樣𧡘,瘦底,吸手波,指數668
4條發,外表好wild ,樣靚,身材望落唔錯,指數不詳。fd 滿意
我地係大堂嘆左3粒鐘,睇左 ...
668 個8 係指咩服務?

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-10-26 09:12 AM 發表 查看引用來源
有冇全祼
有呀除晒好乖巧,樣都幾靚係瘦左啲....

引用:
原帖由 mmt2 於 2017-10-26 12:54 發表 查看引用來源

有呀除晒好乖巧,樣都幾靚係瘦左啲....
請問莫非即是哪工號

引用:
原帖由 tango367 於 2017-10-15 12:00 AM 發表 查看引用來源
我尋日再去,今次帶埋一個fd去, 我約4條生,我fd 試4條發。
4條生外表好嫩,好細笠,樣𧡘,瘦底,吸手波,指數668
4條發,外表好wild ,樣靚,身材望落唔錯,指數不詳。fd 滿意
我地係大堂嘆左3粒鐘,睇左 ...
4條生係咪有668? 見佢客服新相寫666..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆