上一頁下一頁
發新話題

超中伏TSG 30

收藏  |  訂閱
78  5.5k

引用:
原帖由 voking 於 2017-8-14 03:38 AM 發表 查看引用來源

我都奇怪咗好耐,點解某人可以次次全6,有時仲高過6。啲女全部,長腿,白,滑,幼,身材好。紅牌除時叫到,每日三征。
但好多ching同我都成日跌錢。
666,668個埸叫甘寫~~我都跌5少

引用:
原帖由 voking 於 2017-8-14 03:34 AM 發表 查看引用來源

吾好踢爆啦。等陣佢吾出帖呀。
我等佢出帖我先知邊間吾使去呀。
Ⅹ2 呀!
呢位7兄真係隐惡揚善得好緊要!
佢話麻麻的JC其实係。差。到。爆。
跌錢首選

楼主,我怀疑你没体验过30,就在这里黑人家,小心讲假话倒霉运。 苍天有泪,会惩罚某些黑心人的。
30是出了名的服务好,听话,一大批客人。 各位朋友,睁开眼睛,不要听信小人谗言

引用:
原帖由 voking 於 2017-8-14 03:32 AM 發表 查看引用來源

ching,sorry,借你個回覆用下。
我有個疑問。教主帖内JS寫出可以666。
啲JS幾時可以上香討學識666呢個代號呢?乜國内都興666呢個代號咩?定已經成爲法定語言?我下晝係某SN問JS,佢& ...
就以我所知,個表係v7 d group 一直廣泛流傳,一傳十,十傳百而已。我都有個cap screen 圖,全簡體字,所以技師點會唔知呢?問題fol 唔follow 又或者只係騙你上去做call 就好難答你了

天水阁30体验简报:进门态度问好,说话很礼貌,唇红齿白,笑容甜美,坐到床上简单聊了几句,声音有几分拘束,渐渐就放开了,摸了一下她的皮肤,光滑细腻,接下来做背部按摩,手法专业,堪比中式推拿,感觉全身放松,转向正面,按了几下让她去拿水,不一会回来,她脱下衣服,也帮我脱下衣服,然后坐在我大腿上,一对漂亮的双头灯映入眼前,我保证是我目前为止见过的最漂亮的胸,手感好,又滑又嫩,情不自禁吃上几口,她坐在大腿上扭动身躯,让我很有冲动,此处省略500字,自己体会[捂脸]这是我目前遇到过手推场里质量最好的,出去玩最重要的是感觉,对她感觉非常好,如有愿意前往手推场的湿兄可以一试,全程90分钟,让你享受其中,返食率95%😄

引用:
原帖由 apple95121 於 2017-8-14 10:30 AM 發表 查看引用來源
天水阁30体验简报:进门态度问好,说话很礼貌,唇红齿白,笑容甜美,坐到床上简单聊了几句,声音有几分拘束,渐渐就放ঀ ...
老老實實,呢篇野更加似廣告

i mentioned in another report before. 30 has good attitude and did both Part I and II seriously. Part I message more than 30 min whole body back and front. Part II licked my back with her tongue...front boobs push done slowly. i got 46x (x=didn't try). i will revisit.

tried when she was in day shift.

原帖由 lesliechan777 於 2017-8-13 09:29 AM 發表 查看引用來源

所以技師講的不可盡信,看V7内容就知道了
引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-8-13 09:17 AM 發表 查看引用來源

都係去番D環保埸,實際D,起碼有全裸,唔駛谷氣
早前報告
TSG衫拾

有師兄报告話,呢個技師指數有066,都幾舒服,佢話以前做美容師學番黎D技术,拿油回来,解凶圍,看到对波都幾挺而且皮肤白滑,波推前后身,又用囗啜渾成個背席,袋底都啜埋,上路只有小小湿吻,中下路任吃,指數是367.坐在大堂時見到有D技師下班吋都很索下,有空再會來試D靓技師。

奶叔你就唔啱啦!早前先出報告讚到點點點仲話一定會去,唔夠兩
星期即唱衰!不難令人聯想到你同場同衫拾有D乜嘢瓜葛喎!

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-8-14 11:25 AM 發表 查看引用來源
原帖由 lesliechan777 於 2017-8-13 09:29 AM 發表 查看引用來源

所以技師講的不可盡信,看V7内容就知道了

早前報告
TSG衫拾
webkit-fake-url://EC033815-55A ...
呃唔到蝦條米想要錢,無得比米唱技師,半年前有技師講有客幫人出廣告,唔知係邊個叻呢

引用:
原帖由 apple95121 於 2017-8-14 10:30 AM 發表 查看引用來源
天水阁30体验简报:进门态度问好,说话很礼貌,唇红齿白,笑容甜美,坐到床上简单聊了几句,声音有几分拘束,渐渐就放ঀ ...
你收皮啦~呢間垃圾埸公安仲未上來查咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆