上一頁下一頁
發新話題

老公性冷感?

收藏  |  訂閱
428  9.1k

引用:
原帖由 NightFlirt 於 2017-7-25 11:11 PM 發表 查看引用來源

近年你身體或身材, 有無變化?
同幾年前比肥左小小姐, 唔係差好遠:smile_30:
宜家都見得下人架!

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-25 10:13 PM 發表 查看引用來源
做左cdrom好耐, 睇左好多呢度既post...終於都忍唔住要開個新ac問下師兄師姐意見
自我介紹下先
27歲, 人妻, 除左無42吋長腿之外, 樣貌同身材中上, 結婚之後都不乏追求者

本身都唔係一個大食既女人, 但識左現任老 ...
試下其他地方或者玩玩具睇下有冇幫助

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-25 10:13 PM 發表 查看引用來源
做左cdrom好耐, 睇左好多呢度既post...終於都忍唔住要開個新ac問下師兄師姐意見
自我介紹下先
27歲, 人妻, 除左無42吋長腿之外, 樣貌同身材中上, 結婚之後都不乏追求者

本身都唔係一個大食既女人, 但識左現任老 ...
等睇你既相

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-25 23:17 發表 查看引用來源

宜家都見得下人架!
見得下人 :smile_47:
快d學下upload相

會唔會有d習慣, 佢唔中意你唔知?

例如?

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-25 11:10 PM 發表 查看引用來源

可能地方都有關係, 去旅行住酒店佢都主動d
不過香港真係未試過...
首先我覺得可以唔好係床到搞,係SOFA呀 TOILET呀咁玩下"~ 呢D都玩到悶就玩下玩具,再之後先出去爆房....一步一步黎

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-25 11:17 PM 發表 查看引用來源

宜家都見得下人架!
好想睇下囉

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-25 10:47 PM 發表 查看引用來源

都有架...我自己買...之後撩佢玩:smile_30:
咁就拎黎diy比佢睇

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-25 10:36 PM 發表 查看引用來源

呢樣真係無試過...之前send過一段diy video比佢, 佢都話正
下次可以再試下:smile_14:
試下訓到第2朝起第吹醒佢

前面幾步都試過, 不過次數唔算多
反而有d有幾位師兄都提出話去開房又可以考慮下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆