上一頁下一頁
發新話題

原本係乖乖女...UPDATE請見內文

收藏  |  訂閱
708  151.8k

到左第二朝訓醒,酒都醒左。
望住隔離仲訓緊既男人,大脾感覺到床單好似仲有d濕濕地,再望到地板上既浴巾。。。尋晚既感覺漸漸返晒黎。
過左陣Jason都醒左,佢攪住我morning kiss,之後好好笑咁,我地黎左個賽後檢討。。。
我記得佢話我初時成個人好疆硬,有以為過我唔想,過左好耐我至開始放鬆,當投入之後,就完全唔同晒。我都有同佢講,除左之前bf外,佢係我第一個咁樣做既男人。
講下講下,佢再次攬住錫我,而我都感到佢下面頂住我。尋晚其實都唔記得我有無望過佢小弟弟,我用隻手輕輕捉住佢,同bf好似差唔多,不過。。。弟弟個頭。。。咁大既?
我一路摸住佢,感到佢係我手入面越來越硬,而我自己又開始濕。
我係佢耳仔邊講:尋晚醉醉地,好多都唔記得左,可唔可以幫我recall一次呀?
就係咁,我地黎左一次morning sex,亦好清楚咁記得佢令我不停咁叫完一次又一次。

Jason篇,完啦!!!

引用:
原帖由 咸仔 於 2017-3-13 02:47 PM 發表 查看引用來源
哈哈。。。佢屋企有冇2000呎
連埋天台就有囉。

仲有好多分享咁啵

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-13 02:14 PM 發表 查看引用來源

Umm......唔係依次囉。。。
有群p😳正

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 2017-3-13 03:10 PM 發表 查看引用來源
仲有好多分享咁啵
或者啦,唔知架。。hehe

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-13 03:04 PM 發表 查看引用來源
到左第二朝訓醒,酒都醒左。
望住隔離仲訓緊既男人,大脾感覺到床單好似仲有d濕濕地,再望到地板上既浴巾。。。尋晚既感覺漸漸返晒黎。
過左陣Jason都醒左,佢攪住我morning kiss,之後好好笑咁,我地黎左個賽後檢 ...
即係jason之後又有第二個!呀妹,好好享受性愛

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-13 01:33 PM 發表 查看引用來源

剛開始拍,所以咪講左暫時收心養性囉.
剛開始拍,
之後就拍拍拍:smile_o13:

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-13 01:33 PM 發表 查看引用來源

剛開始拍,所以咪講左暫時收心養性囉.
剛開始拍,
之後就拍拍拍:smile_o13:

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-13 03:11 PM 發表 查看引用來源

或者啦,唔知架。。hehe
期待更新喔,加油

呢種關係幾時會出現我身上

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆