上一頁下一頁
發新話題

經鬼王老公不斷洗腦,我終於嘗試了人生第一次3p (相 p22,閃相 p14,19,27。出part2)

收藏  |  訂閱
460  83.5k

引用:
原帖由 yayabibi 於 2016-12-16 09:16 PM 發表 查看引用來源

根本有十對情侶有7,8對都會偷食
依樣是真架,我有對夫妻朋友是護士,他們都是有玩!

想問問    鬼王夫婦 和A先生   幾歲呀?

精彩,好多嘢真係估唔到

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2016-12-16 08:04 PM 發表 查看引用來源

兩位師兄都太客氣!我都都係果句啦, 雖然有好多所謂的衛道人士, 批評我對性方面的態度過於開放, 甚至批評我的生活離經叛道…..總之乜野幾難聽的批評亦有.  但我從來無將呢d批評說話放在心裡! 正如我成日強 ...
呢樣我明,我以前出個啲post都唔係人人接受,會有人批評,不過我覺得大家你情我願,唔啱睇咪按前一頁lor

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2016-12-16 08:04 PM 發表 查看引用來源

兩位師兄都太客氣!我都都係果句啦, 雖然有好多所謂的衛道人士, 批評我對性方面的態度過於開放, 甚至批評我的生活離經叛道…..總之乜野幾難聽的批評亦有.  但我從來無將呢d批評說話放在心裡! 正如我成日強 ...
其實你兩夫妻咁樣仲好,起碼大家互相知道對方同咩人玩,介紹d四四正正既又唔會有病既,大家更加坦誠咁交流仲促進到夫妻關係,比起各自偷食冇咁容易沉船去到一發不可收拾既地步

點解鬼王叫鬼王?

啱我口味,入來打個"蕉"乎先,可能我就系C先生,哈哈

引用:
原帖由 yayabibi 於 2016-12-16 08:55 PM 發表 查看引用來源

其實我跟左鬼王之後,先知道身邊既人都會玩3P,4P,表面上唔玩嗰啲咪一樣各自偷食!
所以你同鬼王兩個咪咁夾

支持鬼王, 鬼王嫂~2公婆! 其實一起玩又真係可以增加情趣~好過各有各玩! 期待更新post~~

引用:

呢段野簡直講中晒,我相信好多夫婦or情人都會有所慾諗,但擬於道得問題難於啟齒,難得鬼士伉儷拋開家鎖,忠於自己,尋找自己快樂的泉源~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆