上一頁下一頁
發新話題

性冷感變小淫娃 (#41#61#75 UPDATE #158#162)j分享完

收藏  |  訂閱
301  29.4k

訓唔著就打多篇文la…
其實係咪要介紹下自己幾歲, 身材果D ga …? (可能下篇講下la…都係果句>>如果反應好):smile_44:

好la 今次講下… 對上個暑假…佢番左香港幾個月…佢辛苦想要…點算好?
Ya…u r rite. We did cam sex.

雖然大家愛愛過都唔少次…但始終第一次開Skype對住個cam 除衫都係有d 驚同怕醜…但都係括出去la…:smile_13:
我:主人你知唔知咁耐冇愛愛…我好辛苦呀…妹妹都濕哂…流左好多口水ah… 我仲好掛住捧捧糖...好想食糖糖...
佢 :係咩?咁點算呀? (其實佢都好辛苦)
我開始摸到lin lin 都突起哂之後…我慢慢拉高件衫…(因為係屋企而且就訓ge 關係) …一揭高件衫就見到我對波波…我一邊對住個cam 搓我對波…一邊細細聲淫叫
我:(好淫咁求)主人… 我頂唔順la…你唔屌我…我唔舒服呀…你快d 番黎屌爆我個西la…好想比你大大力揸我對波呀….
我: 呀….主人…你睇下我對波波夠唔夠大? 你想唔想揸住黎啜呀?
佢好辛苦咁望住我打J,話:你個淫娃…個幾星期冇屌你就身痕… 我好想即刻番黎屌你…揸你對波波….好夠大…好想啜奶咀…
我因為太熱索性除左件衫佢….開始張cam 轉移到妹妹到…除左條褲同底底…摸一摸妹妹…即刻幾隻手指濕哂…
我我摸左豆豆一陣就不停叫:呀….主人…求你快d 番黎屌我la…
佢開始一斷喘氣, 話: 你個淫娃…真係好欠屌…我番黎一定屌爆你個西…
我之後開始放2隻手指落去妹妹到…不停抽插…愈黎愈快….D水不停流出黎…
我:呀…主人…你睇下好多水流出…就黎流落床單la….你聽唔聽到裏好多水聲呀?....
佢:聽到好大聲…插落去一定好爽….
之後我一邊抽插一邊淫叫左一段時間…佢就射左la

P.S.:每次愛愛ge時間佢就係我ge主人:smile_44:

Good night :smile_o07:

引用:
原帖由 scrumpious_haha 於 2016-2-26 03:44 AM 發表 查看引用來源
訓唔著就打多篇文la…
其實係咪要介紹下自己幾歲, 身材果D ga …? (可能下篇講下la…都係果句>>如果反應好):smile_44:

好la 今次講下… 對上個暑假…佢番左香港幾個月…佢辛苦想要…點算好?
Ya…u r rite. We  ...
Long D的確好難捱架陰功,用Skype點解唔用Viber或者FaceTime?清D嘛。

Nice post

Support!

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2016-2-26 05:21 AM 發表 查看引用來源

Long D的確好難捱架陰功,用Skype點解唔用Viber或者FaceTime?清D嘛。

一直用開skype...冇試過用其他ma:smile_13:

想睇你update

:smile_13:

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2016-2-26 09:48 AM 發表 查看引用來源
想睇你update

Thanks for ur support

Support

想睇你update

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆