上一頁下一頁
發新話題

荒淫渡假屋

收藏  |  訂閱
88  61.5k

引用:
原帖由 關隴集團 於 21-1-2016 20:30 發表 查看引用來源

我E+5000字都有難度:')
你都有5仟字,我佰零字想投降添!我都係坐車偷雞字下十零個字,如果有日起巴士見到一個四眼佬,耷晒頭係咁打字,嗰位係我啦!:smile_30:

引用:
原帖由 spamna 於 2016-1-21 09:59 PM 發表 查看引用來源

Sorry ,我噏大咗唓!萬零字咋!要快過廿三條,都時三讀就唔知po唔po得,版權法:smile_27:
無怕得咁多架拉 ... E+咩都政治正確 , 我本來都想寫香港政治生態 ,
但又怕比人起底 ... 之前係湯兄個POST都講過 , 我想寫肢體傷殘色文 ,
但又怕比人X變態(湯兄都話一比會) , 結果我至少兩篇唔敢寫~~
:smile_35: :smile_35: :smile_35:

講開又講 , 我已經怕事到通唔通過版權法 , 我都唔敢寫果D文 ,
所以係創作上 , 佢通唔通我都無野 , 我反對佢係因為 ...
我以後無得係YOUTUBE睇免費電影 , 仲要無得睇劇呀陰功~~
:') :') :') :') :')

引用:
原帖由 關隴集團 於 21-1-2016 22:41 發表 查看引用來源
講開又講 , 我已經怕事到通唔通過版權法 , 我都唔敢寫果D文 ,
所以係創作上 , 佢通唔通我都無野 , 我反對佢係因為 ...
我以後無得係YOUTUBE睇免費電影 , 仲要無得睇劇呀陰功~~
:') :') :') :') :')
是呀!youtube睇日漫冇啦冇啦!:'):'),到時po上新作,我都驚日月報告我甩褲,第二創作沒了沒了

係拉 , 我尋日逛7仔 , 見到有本書 , 講2016女人天下(D大陸呢) ,
細數世界女流領導 : 默克爾  希拉里  羅塞夫(巴西)  昂山素姬  蔡英文
克里絲蒂娜(阿根庭)  巴切萊特(智利) ...
先發南美三大強國ABC(Argentina-Brasil-Chile/阿根庭-巴西-智利) ,
曾經同時為女人執政 !!!

我更加唸起 , 以前同S兄大吹特吹 , 但結果都係無寫既美女總理--英拉 ...
如果計我影射過既女政治家 , 其實就係季莫申科(烏克蘭總理) ,
以及羅雅爾(2007法國總統參選人 , 現總統前妻 ... 法國人關係就是亂) ,
仲有佩林(美國茶黨領袖) , 同埋 "女強人" 果個原創既德國經濟官員~~

E+執政既女領導 , 不論數量和強度 , 其實比我寫果陣仲勁D ,
但如果講樣就 ... 論單講的話權力 , 三強不會出默克爾  希拉里  羅塞夫 ,
但呢D真係寫唔出 ; 如果講樣 , 出名得來樣算可以接受既 ,
或者只有朴謹惠 , 但同英拉比 , 都仲係差好鬼遠 ...

R+唸唸下 , 法國政界原來咁多靚女 , 當初就未必寫羅雅爾 ...
就好似前第一夫人卡魯尼  現總統情婦果位女星  勒龐馬琳(右翼黨魁)

好激烈的性愛描寫!

引用:
原帖由 關隴集團 於 22-1-2016 15:44 發表 查看引用來源
R+唸唸下 , 法國政界原來咁多靚女 , 當初就未必寫羅雅爾 ...
就好似前第一夫人卡魯尼  現總統情婦果位女星  勒龐馬琳(右翼黨魁)
sorry大將軍,你所講咁多女政客,我冇個識,除咗近年韓國仆瑾惠同台灣蔡英文兩個

引用:
原帖由 劉金發作品 於 22-1-2016 21:13 發表 查看引用來源
好激烈的性愛描寫!
當中有你少少作品影子唷:smile_15:

引用:
原帖由 spamna 於 2016-1-22 10:03 PM 發表 查看引用來源

sorry大將軍,你所講咁多女政客,我冇個識,除咗近年韓國仆瑾惠同台灣蔡英文兩個
默克爾  希拉里都唔識???:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆