上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯 - 第二回

收藏  |  訂閱
755  18.0k

師紅8,你就好啦會著成咁又或者打扮下去tum老公,我太太就唔會,佢連著裙都好少咁打扮,我都好想佢會打扮下去引下我tum下我,但係佢都唔肯咁做,我講過好多次喇但係都冇改變到,我自己真係好鍾意女性會打扮下去tum下我架,但係現實我冇晒辦法,我而家只有壓制自己既需要同喜好,我真係好無奈。
引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-27 04:05 PM 發表 查看引用來源

我就真係過唔到自己個關啦…
不過出街會鍾意下身去到大脾黑絲再加條短裙 入面真唔真空就睇心情啦

引用:
原帖由 mingming12 於 2015-11-27 04:12 PM 發表 查看引用來源
師紅8,你就好啦會著成咁又或者打扮下去tum老公,我太太就唔會,佢連著裙都好少咁打扮,我都好想佢會打扮下去引下我tum下我,但係佢都唔肯咁做,我講過好多次喇但係都冇改變到,我自己真係好鍾意女性會打扮下去tum下 ...
唔好玩啦~我老公連我著條裙短少少低少少鬧呀
我只會咁樣著見情人

咁都好啦起碼你會肯用心去tum對方,我就係好想太太會著下裙打扮下,佢連咁都唔肯做,我買埋d裙比佢,佢都只係好求其咁著一次就算,我真係好無奈。
引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-27 04:17 PM 發表 查看引用來源

唔好玩啦~我老公連我著條裙短少少低少少鬧呀
我只會咁樣著見情人

啜佢手指,吹耳仔,掃袋底,用指尖掃J
引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-27 03:50 PM 發表 查看引用來源

男人敏感位置⋯⋯JJ?
仲有其他地方?

有時候最無奈就係,我咩都肯為佢做,屋企大小事我都搞掂晒,又勤力出去搵錢,心只係想太太會打扮下tum我開心,始終都唔肯咁做,我真係好累好冇晒心機。

引用:
原帖由 mingming12 於 2015-11-27 04:22 PM 發表 查看引用來源
有時候最無奈就係,我咩都肯為佢做,屋企大小事我都搞掂晒,又勤力出去搵錢,心只係想太太會打扮下tum我開心,始終都唔肯咁做,我真係好累好冇晒心機。
陰公豬, 但點解咁簡單既野都唔肯做呢? 你連裙都買埋比佢, 你平時係咪太寵佢? 或佢太忙女強人咁既款?

講呢d 野又點少得我馬友友呢??
我對男女身體都好有研究架

我買埋比佢又點止裙,連內衣絲襪咩都買過,佢又有好多對好靚既鞋,但係都冇著過出街比我睇,印象中由拍拖到結婚後都見佢著靚鞋唔多過10次,去街更只係著得好causel,都唔肯打扮下去對個老公,我真係好唔明白。佢個人真係好自我,個勢好強。我自己要求佢打扮下都好多次講到我都唔想同佢講,佢想點就點。而我就為左佢咩都肯做,大小事務,日常生活,所有湯水飲食我都包辦埋,自己又會勤力做gym希望keep好身體去照顧佢,又想keep好個身形比佢睇引下佢。
引用:
原帖由 西西利亞 於 2015-11-27 04:27 PM 發表 查看引用來源

陰公豬, 但點解咁簡單既野都唔肯做呢? 你連裙都買埋比佢, 你平時係咪太寵佢? 或佢太忙女強人咁既款?

引用:
原帖由 馬友友 於 2015-11-27 16:33 發表 查看引用來源
講呢d 野又點少得我馬友友呢??
我對男女身體都好有研究架

Come on 馬兄,等緊你呵

引用:
原帖由 mingming12 於 2015-11-27 04:44 PM 發表 查看引用來源
我買埋比佢又點止裙,連內衣絲襪咩都買過,佢又有好多對好靚既鞋,但係都冇著過出街比我睇,印象中由拍拖到結婚後都見佢著靚鞋唔多過10次,去街更只係著得好causel,都唔肯打扮下去對個老公,我真係好唔明白。佢個人 ...
我都想有個咁既老公 哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆