上一頁下一頁
發新話題

那個女人不愛露(相P3,4,5,7,10)

收藏  |  訂閱
234  56.0k

師姐 終於等到你張相 個波大到 今晚唔洗訓

引用:
原帖由 chimichimi 於 2015-9-23 02:04 AM 發表 查看引用來源
講真我真心想放相,但我唔識
師姐,http://tinypic.com/?t=postupload

揀你張相, tag個位求其打啲野,
resize我多數揀640x480,
upload now,

load完之後, 揀〔img〕〔/img〕戈行
copy左條link, 過返泥香討回覆貼上就得

[img][/img]

引用:
原帖由 chimichimi 於 2015-9-23 02:14 AM 發表 查看引用來源
sexy

引用:
原帖由 chimichimi 於 2015-9-23 02:14 AM 發表 查看引用來源
一望已經唔使訓

我:去個洗手間

我一起身,係咪擺動我屁股咁行。可能你覺得我ON9 ,咁少DETAIL 都要注意。但真的,我想佢瘋狂,反正一晚,我點都要你覺得我正。女人好易呃,我知聽日你唔再搵我,唔緊要,呢刻我要發煇最好,我要你呢刻愛上我,瘋狂咁做,一下就好。

我成晚已經LAU住屎忽LAU住條腰咁做人,真係攰到PK

我去完TOILET,返出來唔見佢

我一下不留神,佢從後擁抱我

A: 裙好短,我鐘恴

佢一摸住我大比

我: 男人不是愛短裙嗎?

我一手放開他

A: 我整晚都看著你,每一個動作

他一手抓我波,我强隱著

我好渴望同佢黎一次,但我個心又。。。。。

每扭一下都係有回報的!!
師姐我懂你心態!!

引用:
原帖由 chimichimi 於 2015-9-23 02:28 AM 發表 查看引用來源
我:去個洗手間

我一起身,係咪擺動我屁股咁行。可能你覺得我ON9 ,咁少DETAIL 都要注意。但真的,我想佢瘋狂,反正一晚,我點都要你覺得我正。女人好易呃,我知聽日你唔再搵我,唔緊要,呢刻我要發煇最好,我要你 ...
都要有條咁正ge女先有得咁玩

師姊身材極好

引用:
原帖由 YOHO89 於 2015-9-23 02:31 AM 發表 查看引用來源

都要有條咁正ge女先有得咁玩

正既意思係內在定外在先?
外在我唔靚, 但都能引到男仔入性

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆