上一頁下一頁
發新話題

主人既多水臭系 (更新: p.4,14,23<- 新端午節 號外) (相: p.7,12,19)

收藏  |  訂閱
395  55.3k

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-14 10:53 PM 發表 查看引用來源

最鍾意一路做一路影
因為好想俾人睇下自己有幾淫
想人睇住自己,望住淫賤嘅自己黎打j

支持有西post先

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-14 09:20 PM 發表 查看引用來源

:smile_13::smile_13::smile_13: 係呀我係淫到不能自拔呀, 我認架wooorrr
無試過蘿蔔,始終都唔想玩鬆左嘛。。。
青瓜,香蕉,粗腸其實都係大約3cm粗架咋~
你條臭西遲早鬆嫁啦
反正又臭左又黑左,唔緊要啦

引用:
原帖由 banbantai 於 2015-6-14 10:56 PM 發表 查看引用來源

因為好想俾人睇下自己有幾淫
想人睇住自己,望住淫賤嘅自己黎打j
你又知既~ 個陣我會叫d佬射係我成人交友網既profile pic/片度, 然後影/拍俾我睇:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-14 11:00 PM 發表 查看引用來源

你又知既~ 個陣我會叫d佬射係我成人交友網既profile pic/片度, 然後影/拍俾我睇:smile_40::smile_40:
而家仲有冇開cam

引用:
原帖由 死毒男 於 2015-6-14 10:59 PM 發表 查看引用來源
你條臭西遲早鬆嫁啦
反正又臭左又黑左,唔緊要啦
wawawa 我最鍾意俾人奶西,梗係要keep住個妹妹靚靚女女啦~
d青瓜,香蕉,粗腸全部都帶套玩架~
keep住個西pink pink主人先咁鍾意奶我咋~

平時一定仲中意暴露自己
扮晒唔覺甘露俾男人睇
想睇d男人對住你扯旗個樣:smile_47:

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-14 11:03 PM 發表 查看引用來源

wawawa 我最鍾意俾人奶西,梗係要keep住個妹妹靚靚女女啦~
d青瓜,香蕉,粗腸全部都帶套玩架~
keep住個西pink pink主人先咁鍾意奶我咋~
但係會越玩越想再試d刺激同再勁d嘅係未

sexy icon

你主人會唔會叫你係佢面前玩青瓜香腸佢睇??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆