上一頁下一頁
發新話題

再見

收藏  |  訂閱
278  64.8k

初初著背心摟x裙返工,都糸因為想方便放工見老公仔,想老公仔忍唔住插我:smile_o09:

但糸公司d男同事就好鍾意我甘著,仲成日sd msg比我讚我好sexy, 又date我出街....

有個男同事已經married for years,不過好charm好識tum我,搞到我都想引下佢:smile_o05:

於是就開始同佢text lah,有時糸office人少少,佢又會多手摸我大比,過份d仲會獱我patpat,話摸唔到我undie:smile_o05:

老公仔話好好玩,就叫我同佢出街睇戲食飯...睇avenger個陣戲院full house,佢都攬住我同我錫錫:smile_o05:

又伸手我裙度摷我,比老公仔以外嘅男人指插都糸第一次,我好快就濕晒,主動lam佢耳仔,糸佢耳邊whisper,問佢想唔想搞我……

之後我用手幫佢hand job,好驚比人見到,但系又好excited....我第一次玩到幫人用手:smile_o05:

最後佢話就黎出得,我即刻停左手,再細細聲問佢想唔想開房,佢緊糸話好lah,點知我睇完戲就話老公仔搵我,坐的士走左xd:smile_o13:

淨糸得老公仔可以屌我呢個賤女人♥:smile_o09:
Bb i love u :smile_o09:

引用:
原帖由 yee_lovebb 於 2015-6-13 04:33 PM 發表 查看引用來源
初初著背心摟x裙返工,都糸因為想方便放工見老公仔,想老公仔忍唔住插我

但糸公司d男同事就好鍾意我甘著,仲成日sd msg比我讚我好sexy, 又date我出街....

有個男同事已經married for years,不過好charm好識tum我, ...
哈哈,真係好賤
就出先停手
之後佢仲有無撩你?

好想識你

無乜波既

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-6-13 04:48 PM 發表 查看引用來源
無乜波既
你波你必須要離開

引用:
原帖由 yee_lovebb 於 2015-6-13 04:33 PM 發表 查看引用來源
初初著背心摟x裙返工,都糸因為想方便放工見老公仔,想老公仔忍唔住插我:smile_o09:

有個男同事已經married for years,不過好char ...
著到咁淫娃
你公司邊條仔唔想搞妳呀:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-6-13 04:48 PM 發表 查看引用來源
無乜波既
關你咩事?你食肥妹吖嘛,dun ruin my post

引用:
原帖由 ho820515 於 2015-6-13 03:45 PM 發表 查看引用來源
應該好多人想約銀行妹妹你睇戲
多數都係skpe咋,

引用:
原帖由 yee_lovebb 於 2015-6-13 04:54 PM 發表 查看引用來源

關你咩事?你食肥妹吖嘛,dun ruin my post

我鐘意大pat:smile_30:

引用:
原帖由 野涼 於 2015-6-13 04:53 PM 發表 查看引用來源
著到咁淫娃
你公司邊條仔唔想搞妳呀:smile_47::smile_47:
系咪架:smile_o05:
甘你想點搞我呀:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆