上一頁下一頁
發新話題

人妻Lily (更新#22,29,37,53,56

收藏  |  訂閱
59  40.2k

支持!

大家結咗婚知道點玩

開開心心有得玩有得食 正呀

引用:
原帖由 lam2383 於 2015-4-8 17:39 發表 查看引用來源
話說有次朋友的生日會介紹比我識 Lily,攞到電話,咁過兩日打比佢,例牌都係約飲茶,又ok喎,咁就約咗去一間普通的餐廳,傾下閒偈,問下日常有乜消遣,又係一般人的唱K,上深圳按摩,咁緊係乘機約下次 ...
下次有飯開!:smile_o01:

引用:
原帖由 lam2383 於 2015-4-9 13:11 發表 查看引用來源
  在卡拉OK互摷咗一陣,如果佢唔係唔方便,應該可以即時食得,咁得冇法喇,等機會喇,咁又過咗一個星期,我今次約佢上深圳按摩,因為冧著一開口就話去爆房好似唔係咁好,我地去咗一間叫 ...
著咗條紙底褲推油?:smile_o16:

引用:
原帖由 lam2383 於 2015-4-10 00:54 發表 查看引用來源
  轉身推前面,其實主要都係推個胸,個師傅推個肚幾下後,跟著就開始推個胸,不過都係好少拈到個乳頭,只是在個胸上打轉,不過係咁搓係咁搓都幾好睇架,跟著又推腳,推完兩隻腳後,個師傅問我條女重有邊到要再推, ...
如果佢下面已經好濕,梗係幫佢老漢推車喇!:smile_o01:

都係北上推車?
引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2015-4-10 07:39 發表 查看引用來源
人妻,正呀,我之前都“認識”過幾個人妻。。。。

其實大家都心照喇!當然講出嚟,知道大家底線,唔駛估估吓!
引用:
原帖由 lam2383 於 2015-4-10 17:21 發表 查看引用來源
  係骨床上攪完野,返嚟香港先同佢食晚飯,食完飯之後我同佢去公園坐,坐咗一陣,佢突然好似好多心事咁,講野欲言又止,我再追問佢先尷尷尬尬咁問我,其實我結咗婚未,我透了一口大氣,就同佢講 ...

下路不通行,
上路要放行!

上下其手,攻其不備?
引用:
原帖由 flashbee 於 2015-4-11 22:38 發表 查看引用來源
下路不通行,
上路要放行!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆