上一頁下一頁
發新話題

紐約工作的故事 P1 #1, P 3#31,P5 #67, P9 #129,#134, P15#215, P17#245(完)

收藏  |  訂閱
301  55.1k

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-3 05:53 AM 發表 查看引用來源
Part II

關於people nearby, 我選擇了一個被動的角色,只係出現在people nearby 比人見到等人與我對話。

起初唔識死就咩人同我講野都add,咁就見到好多唔同人性唧一面啦!有D人第一句就約我開房,有D就問sex, f ...
有咩犯唔犯賤呀?

做完黎後悔係最傻既事

引用:
原帖由 constitute 於 2015-4-3 08:18 AM 發表 查看引用來源

有咩犯唔犯賤呀?

做完黎後悔係最傻既事

情緒起伏好正常
人性嘛

有時⋯⋯難得糊塗
無話傻吾傻嘅

引用:
原帖由 constitute 於 2015-4-3 08:18 AM 發表 查看引用來源

有咩犯唔犯賤呀?

做完黎後悔係最傻既事

我真係覺得係犯賤,其實陳生好老實講比我聽佢既事,佢講明係5開心先會諗起我!係我乜都5理咁想同佢一齊!無後悔!不過中間好多5好受!宜加諗通左,佢搵我就當係bonus 啦!我5可以再比感情控制我喜怒哀樂!

睇晒。 一切順其自然啦!要學識睇開D, 凡事兩面睇嘅!

講真,“認真便輸了”呢句嘢好搵笨,完全唔make sense。

用佢嘅邏輯,即係“凡事hea做便贏了”,真係反智。

我唔buy。

講番轉頭,阿陳生結咗婚未?有否發展機會?性事方面又點搞呢?

唉,紐約係夜晚,你應該瞓咗啦。小弟唯有等爬文。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-4-3 09:40 AM 發表 查看引用來源
講真,“認真便輸了”呢句嘢好搵笨,完全唔make sense。

我唔buy。

...
Well said

如果同巴士站打野戰果對小情人比較,你跟本唔需要後悔。佢地上埋nytime. 真係衝出亞洲

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-4-3 09:40 AM 發表 查看引用來源

我唔buy。

...
因為如果無咁認真咪5會咁5開心!所以就有咁嘅說法!不過睇完大家D post, 我又睇通左D,其實單方面認真及付出5一定係壞事,無條件,無須回報,咁樣我仲開心D!超碼都有個機會去愛人!

陳生結左婚,有對孖女。有N個女友,N個friends,我只係其中一個friend la! 發展梗係無得發啦!如果5係使乜開個post 傾訴下D5開心!

性事方面,呢到係引人入性版,好快就會講到!其實有諗過係男女關係版到Post,但同有婦之夫一齊,實比人插到飛起,我覺呢到可以講得開放D。

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-3 11:27 AM 發表 查看引用來源

因為如果無咁認真咪5會咁5開心!所以就有咁嘅說法!不過睇完大家D post, 我又睇通左D,其實單方面認真及付出5一定係壞事,無條件,無須回報,咁樣我仲開心D!超碼都有個機會去愛人!

陳生結左婚,有對孖 ...
冇錯
呢度比較少批判
世界已經夠多判官喇
你可以盡情抒發

有機會去愛人---------> 我同意也是福分,起碼遇到吖,好過從未相知!

我自己都試過同MBA 一齊,真係唔期望任何野嘅話,好似太失實,有過一刻執迷,但始終要看佢有多大決心去重整生活,前提係佢係認真對你地呢分感情,如果只係sp⋯⋯,就作別論喇!唯有好好為自己打算了。

期待你嘅分享,加油!
引版mode 就⋯⋯射曬出尼先爽呀!:smile_30:

重點.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆