上一頁下一頁
發新話題

男仔見到呢d女仔外觀是不是溝唔落?

收藏  |  訂閱
53  3.3k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-20 07:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_o02:  大波先係女人
我知...唔洗開口埋口都係呢句....就算唔認得你個人都會認得你呢句說話:smile_19:
個個FC2咁衰架,睇左幾個就縮細個畫面....冇癮....:smile_o16:

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-20 08:00 PM 發表 查看引用來源

:lDD_003:
咸片問我呢D毒撚啦

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 20/3/2015 10:01 PM 發表 查看引用來源
咸片問我呢D毒撚啦
唔好咁講又... 食肥妹食到出晒名.點毒?:smile_o12:

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-20 08:22 PM 發表 查看引用來源

唔好咁講又... 食肥妹食到出晒名.點毒?:smile_o12:
哈哈 ! 鐘意食,..同食到回事

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-19 12:39 PM 發表 查看引用來源
外形方面,小弟都幾介意女仔個樣同身形。

太肥,包包面,插蘇鼻,雙下巴,加送士啤呔... 兩個字:唔溝。留返俾專食野味肥妹嗰位仁兄。:smile_46:
講就咁講! 試過有件真人真事, 啊嫂出現前, 有人要求要好波, 點知啊嫂係AA 級身形!

有時人簡你, 你簡人, 有d 又相處唔黎, 有d 只係拜金你又唔鐘意!

簡啊嫂係因為教書先生, 社會地位同收入都好, 似唐妹形babyface, 樣樣都好獨欠對波!

TB

籮大腿粗中左...:smile_39:
我覺得男人介意既應該仲有皮膚差....我都中...t^t

:smile_o08: 樣衰,外型衰...人品好..唔粗口食煙飲酒一樣走~~~~:smile_o11:

引用:
原帖由 sakurabebe 於 2015-3-19 10:45 發表 查看引用來源
有咩女仔個外型,男仔會好介意?剛認識又好,認左一段時間又好⋯⋯
好矮?
短髮+小產青?
胸細?
蘿大?
腿粗?

呢d女仔是不是男人會好介意/唔想識?

(不用PM我,因為不能回覆^^~)

http://n ...
食煙,爛浦...............

引用:
原帖由 scarletcheung 於 2015-3-27 09:55 PM 發表 查看引用來源
籮大腿粗中左...:smile_39:
我覺得男人介意既應該仲有皮膚差....我都中...t^t
皮膚差從前我都會,最後係改變飲食習慣+中醫調理+護膚就好子

我都覺男人是不喜歡蘿大腿粗⋯⋯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆