上一頁下一頁
發新話題

關係混亂的hall life(更新P.4,19,38,42)

收藏  |  訂閱
690  146.9k

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-3 12:58 PM 發表 查看引用來源
你真係幾時都跟貼我既post架wo
過左星期一我多數比較得閒姐:smile_o10:
不過LUNCH無咩人ON有時, 覆左其他POS但唔會有人覆
或者當我想引你注意XD:smile_o13:

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-3 12:55 PM 發表 查看引用來源
咁多人睇錯做淫亂:smile_30: 證明你地思想都幾淫亂下
哈哈, 一係吾玩, 一係玩盡D, 點混亂先~ 等你REPORT!

師姐做咩做到人哋roommate都唔好意思留宿呀:p

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-3 01:00 PM 發表 查看引用來源
條底褲太細條,渣唔實:smile_30:
特登跌架⼁乛⼀⼀⼁⼀⼂⼀⼂

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-3 12:56 PM 發表 查看引用來源
你邊間先:smile_34:不過我而家都冇hall住啦
唔話你知

點解既??
係味太淫亂

part 2
AL放榜,我幸運地入到ex既大學,一心諗住可以同ex日日糖痴豆
點知開學冇耐,就比我發現ex有曖昧對象,
有一晚天氣凍,我特登煲左糖水諗住拎去比ex食
點知拎到去佢房門口,就聽到入面有女仔笑聲
果刻真係呆_左,但又唔敢敲門,跟住我就去搵佢同學L,以請佢食糖水為名,實質係乘機叫佢幫我去敲門
點知L拎左條鎖匙出黎,話係ex成日唔記得帶鎖匙所以擺左條係佢到
就係咁L同我一齊去開左ex既房門,一開門我最唔期待既畫面真係出現左,甚至比我想像中更惡劣
個女仔冇著衫,趴左係床幫ex吹緊,
果一刻心都碎埋,ex嚇到即刻坐起身,我將煲糖水擺左係門口就走左去
我喊住咁跑左落樓下,L一路追住我,果陣已經1點,冇咩人,我喊到V哇鬼叫,攬住L係到膊頭到喊
果刻真係純粹想有個膊頭比我挨下,但L就話不如去佢房,佢有酒
女仔係心痛既時候永遠都係最易落搭
入到佢房,我地坐左係床上面,L陪我飲左好多酒,飲到個人wingwing地,
我望住L問:"你估佢頭先係咪比個女仔含得好舒服?"
L:"應該都舒服既.."
我:"不如你話比我知有幾舒服"
跟住我就扯左佢條褲落黎,用手不斷搓佢下面,
L:"你飲醉啦,唔好咁啦"
我:"陪下我.."
我望住佢講完呢3個字,就同佢濕吻左好耐,跟住佢好自動波咁除左條褲,
我趴左係佢下身上面,輕輕咁啜佢,再時快時慢咁幫佢含
含左15分鐘到,L:"我想射啦..."
我冇理佢,繼續啜,直到佢射晒落我個口入面..

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-3 01:50 PM 發表 查看引用來源
part 2
AL放榜,我幸運地入到ex既大學,一心諗住可以同ex日日糖痴豆
果刻真係呆_左, ...
口爆左...係咪舒服晒呢:smile_47:

陰工

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-3 01:50 PM 發表 查看引用來源
part 2
果刻真係呆_左, ...
有PART 2, 真快:smile_o10:不過等陣先睇, 岩岩LUNCH完左, 又要忙一陣:smile_o13:

斷正,捉姦在床

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆