上一頁下一頁
發新話題

從前遇見SP (最後一次更新 P.6#83, #82, P.5#68)

收藏  |  訂閱
82  16.5k

引用:
原帖由 jeff615 於 2015-2-27 05:16 PM 發表 查看引用來源
CHING 果然係乳控.....咁呢件妹妹仔O岩你.... E CUP...小小肚腩仔....
(我就無食過, 只係幫佢影下BIKINI, 內衣相)

呢個都ok啦
不過未完全到我好想要果隻
都係瘦左d囉條女 再肥d 豐滿d 大脾粗d 咁就唔同

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-27 05:19 PM 發表 查看引用來源
呢個都ok啦
不過未完全到我好想要果隻
都係瘦左d囉條女 再肥d 豐滿d 大脾粗d 咁就唔同
CHING 鍾意咁好肉地... 我有遇過 2 個...一個十幾年前...廣州妹...肥過呢件比堅尼...不過無相....F CUP, 超好水....床都俾佢整濕晒...
另一件印尼妹...約出黎食LUNCH...好大波...G CUP, 不過我估有200百磅+....真係頂唔住...個LUNCH 食唔到一半....:smile_42::smile_27:

引用:
原帖由 jeff615 於 2015-2-27 05:26 PM 發表 查看引用來源

CHING 鍾意咁好肉地... 我有遇過 2 個...一個十幾年前...廣州妹...肥過呢件比堅尼...不過無相....F CUP, 超好水....床都俾佢整濕晒...
另一件印尼妹...約出黎食LUNCH...好大波...G CUP, 不過我估有200百磅+....真 ...
200+ 真係太q肥@_@

f cup 肉地妹, 呢d先叫女人ga ma!
又肥又大波 食完之後 反唔到轉頭架wo

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-27 05:31 PM 發表 查看引用來源

200+ 真係太q肥@_@

f cup 肉地妹, 呢d先叫女人ga ma!
又肥又大波 食完之後 反唔到轉頭架wo
夠晒JUICY...~~:smile_38::smile_38:又有得波波夾腸仔~~~

引用:
原帖由 jeff615 於 2015-2-27 05:49 PM 發表 查看引用來源
夠晒JUICY...~~:smile_38::smile_38:又有得波波夾腸仔~~~
:smile_38: 肉地真係無得輸架 最緊要大脾多肉 pat又多肉 !

support ag

接番上次...未射就軟左皮...:smile_39:
跟住相擁而睡...但我訓唔慣生保床...訓唔到...碌黎碌去...碌到淩晨3,4點...整醒左佢...
佢問做咩事訓唔到...跟住吹下水咁...跟住佢隻腳夾黎我兩腳中間...俾佢整到硬左...
佢就笑笑口話我曳曳...又想要...我先話佢知頭先無射到就軟左...
佢笑住咁話...SORRY, 咁我呢次落力D... 跟住又伸手去床頭櫃拎左個新CONDOM,
幫我戴好之後就騎上黎較炮直入...(都唔知係我啅佢定佢啅我)
都係個幾種招式...騎下, 男上, 狗仔...完左...佢就拎紙巾幫我除DOM抹乾淨....再訓過...
跟住訓到11點幾...我醒左...整到佢都醒左...又吹下水....跟住又重施故技....整到我又硬過...
跟住佢話臨走前黎多劑......跟住佢再伸手拎DOM........

引用:
原帖由 jeff615 於 2015-2-27 06:45 PM 發表 查看引用來源
接番上次...未射就軟左皮...:smile_39:
跟住相擁而睡...但我訓唔慣生保床...訓唔到...碌黎碌去...碌到淩晨3,4點...整醒左佢...
佢問做咩事訓唔到...跟住吹下水咁...跟住佢隻腳夾黎我兩腳中間...俾佢整到硬左...
佢 ...
:smile_30: 好在有D肉地, 唔係邊黎咁多Q

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-27 07:17 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 好在有D肉地, 唔係邊黎咁多Q
無肉地真係會狗仔式撞到春袋都痛。。。

引用:
原帖由 jeff615 於 2015-2-27 07:55 PM 發表 查看引用來源

無肉地真係會狗仔式撞到春袋都痛。。。

唔好睇又唔好食!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆