上一頁下一頁
發新話題

p11, 9,1 update相*純分享,我男人想我同佢3p,想睇住我比人插,系都要我放相上來

收藏  |  訂閱
270  75.2k

引用:
原帖由 littlewater 於 2015-2-16 01:09 AM 發表 查看引用來源
第一次開post,其實好眼訓,又不嬲都吾系好識講故仔個d女,事源點解會開acc開po可能系因為悶喇。二來其實都想同人分享一下呢一年自己既事,話哂如果系論壇講出泥,始終大家都吾識既,咁都幾好阿。話說不如講少少背景, ...
張相好吸引吖:smile_o05:
你男友玩3p多p咁多經驗,我諗一對一真係未必滿足到佢,3p多p真係吾係個個接受到。

張相睇落几均勻喎。。靚。。!!!

引用:
原帖由 littlewater 於 2015-2-16 03:11 AM 發表 查看引用來源

我諗我傾傾下會訓著,我地兩個都要架,不過有得揀既,我盡量都揀系香港
自己留港玩好咩?
出國艷遇咪仲正

I will say try toy with eye mask first to simulate 3p ..

無打飛機都差d射出來 <-- 不如叫佢睇下醫生算啦

很好的身材,支持

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-2-16 11:25 AM 發表 查看引用來源
無打飛機都差d射出來  
邊科先? 上面話佢Short得好緊要喎!

女事主自己enjoy點玩都得, 自己唔想多p 唔想放相, 只要有1%被迫都唔好制!

雞包仔!:smile_45:
引用:
原帖由 littlewater 於 2015-2-16 01:09 AM 發表 查看引用來源
第一次開post,其實好眼訓,又不嬲都吾系好識講故仔個d女,事源點解會開acc開po可能系因為悶喇。二來其實都想同人分享一下呢一年自己既事,話哂如果系論壇講出泥,始終大家都吾識既,咁都幾好阿。話說不如講少少背景, ...

引用:
其實你好吸引丫, 要對自己有信心丫

引用:
原帖由 jumboleung 於 2015-2-16 12:48 PM 發表 查看引用來源
雞包仔!:smile_45:
太大又有個問題, 會THE !

各有千秋!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆