上一頁下一頁
發新話題

抱擁這分鐘! P.1 #1,#3 P.3 #38 P.4 #46 P.5 #63,#65

收藏  |  訂閱
70  12.9k

原來個grp仲未散

來插進這塊濕鮑中~
太滿沒有太多裂縫~~

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-12 11:37 PM 發表 查看引用來源
來插進這塊濕鮑中~
太滿沒有太多裂縫~~
情情愛愛版淫LOK?

引用:
原帖由 MR__HWH 於 2015-2-13 12:13 AM 發表 查看引用來源

情情愛愛版淫LOK?

以前有玩果度, 你係..?

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-2-12 06:41 PM 發表 查看引用來源
呢D環境緊係唔去睇戲啦,話時話叔叔覺得你地2個似情侶多D~
因為真係情侶

上次中出左A即飛!講笑姐!
我地KEEP住有繼續聯絡!會話掛住對方呀!佢叫我做豬咁啦,簡單D講想私有化對方,其實一開始都有少少保留,第一次見面就同自己開房既女仔,要發展為情侶會唔會有D跳STEP 呢,仲有佢份工咁忙,一星期得佢放假先可以見幾個鐘!好快就過左一星期,本先佢話想番大陸,後尾訓得晏冇上到,因為工作關係我地只有係佢放假既日子先可以見面,一路回味左成個星期既我聽到佢話黎M,無疑係有少少SAD既,不過拍拖唔係為搞野,所以都好期待同佢見面,出到黎旺角,大家都不約而同地想食放題,間野之前食過都保持到水準,有佢中意食既羊架!燒波蘿!一路食,一路傾計好開心,我仲將我同佢既PART1 -2 比左佢睇,佢一路睇一路笑,我問佢中唔中意將我同佢既故事寫出黎!佢話中意!(所以呢個POST先會出現) 食得唔多但夠開心!

臨食完既時候發生左件趣事!食到飽飽梗係食甜品啦,甜品係哈根大支雪糕!佢插支匙羹落杯雪糕道話:硬過你!格離台個女仔偷聽到,係道偷笑!我頂!即刻紅都面哂!對情侶走左我就問佢,乜我唔夠硬咩,佢話好夠呀!咁杯雪糕係硬過你呀麻!都唔知好嬲定好笑!但係又真係幾SWEET既!

食完放題等LIFT 果陣,佢老闆打比佢,佢同老闆講電話係咁笑,笑得好開心,我有少少呷醋,佢話佢同佢老闆冇野,叫我放心!
本身食完飯之後都係諗住去睇戲既,但永遠我地想睇果D都係無場次,正當我地未諗到去邊既時侯,佢究竟比左一個我意想不到既答案我!篤波!估唔到一個女仔會提議出一個咁麻甩既活動!我以前讀書既時候成日都去果道篤波!果道咁多年都冇變。但係想唔認老都唔得,宜家打起上黎球球都唔岩角度,打打下我係塊黑板寫左I ♡A, 佢開心到係咁笑,又攬住我,我就笑佢易哄,佢話從來冇人咁講過,個個都話都難哄,哈,唔知呢!總之呢一刻同佢一齊真係幾開心,時間都差唔多要送佢番工,講拜拜既時候有D唔捨得。

有一樣野 佢好得意!佢成日都驚我會係情人節之前唔要佢,佢話佢好多年都係咁!

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2015-2-13 03:58 PM 發表 查看引用來源
有一樣野 佢好得意!佢成日都驚我會係情人節之前唔要佢,佢話佢好多年都係咁!
強呀:smile_38: 加油師兄

引用:
原帖由 igotthenuts 於 2015-2-12 07:44 PM 發表 查看引用來源
呢d經歷羨慕死人

HAHA中意既,睇埋落去!

congrats~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆