上一頁下一頁
發新話題

引版奇緣,蜜會Y小姐. 第二章<一步禪空忐忑闖迷局>加相#P.99

收藏  |  訂閱
3.0k  103.0k

哥哥真厲害=)
識吾少引版師姐!

我地開始左WECHAT咸談<===== 笑左~

BTW等update~

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-2-10 01:59 PM 發表 查看引用來源
我地開始左WECHAT咸談
long time no see uncleblue

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-10 02:24 PM 發表 查看引用來源

long time no see uncleblue
Hi Hi Yan~
Have a nice day~

支持禪兄

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-2-10 07:53 AM 發表 查看引用來源
搭巴士上,一開來看。。。豪乳問蒼天。

上天對你不薄,大乳牛喂閣下的小咀,對她有何感想?她會上此贴?你有一種味力吸力到她。。。你把咀撩動她心靈,再者,你做了goood listener,女人有時好雖要對方只聽不 ...
筆師兄,多謝你支持本貼。。Y小姐嘅波真係好好玩,又揸得舒服。。。好易引發男人原始慾念。

有時真係唔好下下諗上床,反而對方會更想同你上。。退一萬步,你要叫女上床唔緊要,至少都令佢心甘命抵啦。。。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-2-10 08:06 AM 發表 查看引用來源

執著y小姐…5知係咪同一個呢…
可惜我冇試過佢既胸器…lol

Alex師兄可以問下佢,澄清下@@

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-2-10 03:32 PM 發表 查看引用來源

Alex師兄可以問下佢,澄清下@@

澄清左啦, 佢地以為係我呀...

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2015-2-10 08:40 AM 發表 查看引用來源
Y小姐對野好勁喎:smile_47:
Yes, 佢嘅狂野,佢嘅任性,令你難以忘懷。。。事實上佢都係個好痴情嘅女仔,否則就唔會受困於k先生啦。。坦白講,敢愛敢恨,堪稱女中豪傑。。。

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-2-10 03:30 PM 發表 查看引用來源

筆師兄,多謝你支持本貼。。Y小姐嘅波真係好好玩,又揸得舒服。。。好易引發男人原始慾念。

有時真係唔好下下諗上床,反而對方會更想同你上。。退一萬步,你要叫女上床唔緊要,至少都令佢心甘命抵 ...
一步師兄悟出呢步真係厲害, 相信你行左好多步先鑽研到呢步

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆