上一頁下一頁
發新話題

我原意係玩,但對方要求做我男友

收藏  |  訂閱
174  4.8k

都係小心d好。

其實無經驗的男仔... 玩呢 d ... 除左容易踩界.. 自己連感情, 感覺都分唔清
係玩死人玩死自己

相對, 用感情去呃蝦條就更賤上加賤.. 賤無可恕

男人妒忌心可以好重.. 覺得自己遇到最吸引... 想佢係唯一 sp.. 開口話 : 我要床上私有化左你.. 其實聽者會好開心受落... 唔駛用真感情都可以綁住異性繼續做

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 06:48 PM 發表 查看引用來源
其實無經驗的男仔... 玩呢 d ... 除左容易踩界.. 自己連感情, 感覺都分唔清
係玩死人玩死自己

男人妒忌心可以好重.. 覺得自己遇到最吸引... :smile_19:想佢係唯一 sp:smile_19:.. 開 ...
呢D咪傻仔囉,明明係SP,玩玩下,玩出真感情,係度管人呢樣果樣,搞到不歡而散。

所以,SP唔難搵,搵左性方面夾好難,夾仲要長KEEP,玩得耐難上加難,大家仲要知規矩好來好去,唔拖泥帶水,難難難。:smile_39:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-11-18 05:42 PM 發表 查看引用來源

如果你想比佢食咪照出囉!
約佢响人多既地方見面, 萬一到時你想走都易D吖...
仲要唔好即刻返屋企, 嗱嗱聲CALL D仔FD出嚟食吓野睇下戲先, 費事佢玩跟綜
唔會咁變態玩跟蹤下嘛

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 06:53 PM 發表 查看引用來源

呢D咪傻仔囉,明明係SP,玩玩下,玩出真感情,係度管人呢樣果樣,搞到不歡而散。

所以,SP唔難搵,搵左性方面夾好難,夾仲要長KEEP,玩得耐難上加難,大家仲要知規矩好來好去,唔拖泥帶水,難難難。:s ...
我又唔會一竹篙打一船人.. 我自己都有經歷過呢種階段

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 06:48 PM 發表 查看引用來源
係玩死人玩死自己

男人妒忌心可以好重.. 覺得自己遇到最吸引... 想佢係唯一 sp.. 開 ...
點解唔咁講呢?或者我會肯架播,唉,點解要呃氹?而家仲唔開心

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 07:03 PM 發表 查看引用來源
點解唔咁講呢?或者我會肯架播,唉,點解要呃氹?而家仲唔開心
基於性格及玩的經驗少... 男性有時比女仔更衝動同唔識辦別自己需要

玩得的女仔.. 多數都會理智好多

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 07:02 PM 發表 查看引用來源

我又唔會一竹篙打一船人.. 我自己都有經歷過呢種階段
唉,撞船,咁你抽身及時麻?定係付左好大代價?:smile_39:

我一FEEL我有感情,或者對方有感情,我會即時閃人:smile_43:,以免再次一舖清袋:smile_45:

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 07:06 PM 發表 查看引用來源

唉,撞船,咁你抽身及時麻?定係付左好大代價?:smile_39:

我一FEEL我有感情,或者對方有感情,我會即時閃人:smile_43:,以免再次一舖清袋:smile_45:
感受的野... 唔想講...

只係知明白事理之後,我識得推左一 d 對我有感覺的人...
不過最近又聯絡對方時熟返. 又再爆過房... 不過事隔七年 :smile_30:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 07:06 PM 發表 查看引用來源

基於性格及玩的經驗少... 男性有時比女仔更衝動同唔識辦別自己需要

玩得的女仔.. 多數都會理智好多
或者搵個雙方都有伴侶既人出來玩,單身既人好易有情感依賴:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆