上一頁下一頁
發新話題

25歲人妻好想要 點算好?

收藏  |  訂閱
213  12.0k

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-10-28 08:59 AM 發表 查看引用來源
有冇試過主動坐上去?
冇 通常佢叫 我咪照做

引用:
原帖由 MrsWife 於 2014-10-28 03:49 PM 發表 查看引用來源

個樣無嘜點變 不過我係屋企會成個宅女咁
身材係生完之後 變得豐滿咗 胸大咗(34D)patpat都大咗 當然條腰都粗咗(25 26寸)
但唔識我嘅人都唔知我生過 仲好羨慕我生完都咁瘦
剩係 ...
25, 26 都唔肥, 放心~!!
至於手手腳腳頸頸背背patpat, 係有得收嘅, 我識好多好多後生媽媽都修得到~!!

先當個問題係喺妳到, 咁妳咪先修下身, 執返正個人, 返返去好似以前咁索, 或者仲靚過以前~!
因為男人真係係咁膚淺~!!

如果咁簡單就引得返妳老公, 咁咪雙贏囉~!!

其實你身材好靚, 應該同身材冇關....
兩個人相處耐左, 可能激情係會小左d...
針對佢第2朝要早起既關係, 咁你咪早d開始引下佢
例如十點幾沖完涼之後咪開始引下佢, 反正小朋友仲細, 未識野, 進取d都ok丫

夜媽媽擒佢...

引用:
原帖由 MrsWife 於 2014-10-28 03:49 PM 發表 查看引用來源

個樣無嘜點變 不過我係屋企會成個宅女咁
身材係生完之後 變得豐滿咗 胸大咗(34D)patpat都大咗 當然條腰都粗咗(25 26寸)
但唔識我嘅人都唔知我生過 仲好羨慕我生完都咁瘦
剩係 ...
哈哈,你身材咁好,唔洗怕啦

有冇界損他的JJ?

引用:
原帖由 MrsWife 於 2014-10-28 07:14 AM 發表 查看引用來源
我同老公拍拖6年 結咗婚年半
籌備結婚個時發現有咗bb 個b宜家都成歲
新婚初時每星期都有做愛 但當個肚越來越大驚影響到bb 就停咗無做
生完bb 3 4個月之後 我地都有正常嘅性生活
但每個 ...
唸經

其實好簡單你老公依然咸濕,但只系你比唔到佢佢想要嘅嘢。

引用:
原帖由 remyred 於 2014-10-28 06:32 PM 發表 查看引用來源
其實好簡單你老公依然咸濕,但只系你比唔到佢佢想要嘅嘢。

如果有咁好身材都唔搞
唔通係個樣....

引用:
原帖由 大芝野 於 2014-10-28 06:40 PM 發表 查看引用來源

如果有咁好身材都唔搞
唔通係個樣....

:smile_44::smile_44::smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆