上一頁下一頁
發新話題

好奇一問 男士知道你想搞既女 經期中既反應

收藏  |  訂閱
51  2.2k

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2014-10-14 04:18 PM 發表 查看引用來源

遇強ma

我係弱者:smile_o06:

妳唔巧咁狼:smile_o03:

引用:
原帖由 gum717 於 2014-10-14 04:28 PM 發表 查看引用來源

我係弱者:smile_o06:

妳唔巧咁狼:smile_o03:
睇下點

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2014-10-14 04:43 PM 發表 查看引用來源

睇下點

點睇:smile_o06:

除褲比妳睇

純呻 由m黎開始約我 我唔方便 你傾傾下話想車含
我唔反對但未試過唔知得唔得 到完m前一日都仲話安排緊果日盡量見到。。。。。不過又係咁 突然間完全搵唔你 好好玩呀?就算點樣鍾意你呢個類型 我都接受唔到又係咁 算了

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2014-10-16 09:16 AM 發表 查看引用來源
我唔反對但未試過唔知得唔得 到完m前一日都仲話安排緊果日盡量見到。。。。。不過又係咁 突然間完全搵唔你 好好玩呀?就算點樣鍾意你呢個類型 我都接受唔到又係咁 算了 ...
哦...........

下,等下都無耐性?

幾靓仔都無用了
引用:
原帖由 小小的太陽 於 2014-10-16 09:16 AM 發表 查看引用來源
我唔反對但未試過唔知得唔得 到完m前一日都仲話安排緊果日盡量見到。。。。。不過又係咁 突然間完全搵唔你 好好玩呀?就算點樣鍾意你呢個類型 我都接受唔到又係咁 算了 ...

等我頂上
引用:

引用:
原帖由 rope_sex 於 2014-10-16 12:35 PM 發表 查看引用來源
下,等下都無耐性?

幾靓仔都無用了

期待了失望啫

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2014-10-16 12:59 PM 發表 查看引用來源

期待了失望啫

佢谷精上腦
:smile_30:

引用:
我都想車含:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆