上一頁下一頁
發新話題

我也來段人夫吧~~~~ending p.5

收藏  |  訂閱
116  16.5k

師兄..你講得好搞笑wo...

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-13 11:48 PM 發表 查看引用來源
師兄..你講得好搞笑wo...
感覺你咁答-3-....唔係好笑....係唔知比咩反應多-3-
不過你應該好多人同你私下傾幫你解悶/暫時解決之類架

我都中意high tea , 好輕鬆, 好舒服,
引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-13 03:06 PM 發表 查看引用來源

女人同男人唔同。。女人中意high tea
男人中意大排檔

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-9-13 11:50 PM 發表 查看引用來源

感覺你咁答-3-....唔係好笑....係唔知比咩反應多-3-
不過你應該好多人同你私下傾幫你解悶/暫時解決之類架
哈哈~~~~其實我離開左引版.我就唔講咸野架啦~~HAHA
所以好多師兄應該都好後悔比我加左吧..
解悶..睇下邊方面啦..有時都好享受 DIY O既...嘻嘻

引用:
原帖由 cok678 於 2014-9-14 12:10 AM 發表 查看引用來源
我都中意high tea , 好輕鬆, 好舒服,

香港好多好好味O既 HIGHTEA~~~

路過:smile_o13:

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-14 12:29 AM 發表 查看引用來源

哈哈~~~~其實我離開左引版.我就唔講咸野架啦~~HAHA
所以好多師兄應該都好後悔比我加左吧..
解悶..睇下邊方面啦..有時都好享受 DIY O既...嘻嘻
幾好阿-3-....只係有時覺得有個伴可以傾計又可以18+咁會幾好姐XD
雖然好難, 通常都係得單方面多, 一係18+, 一係就要純傾計, 無得夾埋-3-.....

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-13 10:20 PM 發表 查看引用來源

我唔知佢有冇專心....我知我含得好好味..haha
你有無發覺佢好耐都射唔出a咁?

引用:
原帖由 LuciferK 於 2014-9-14 02:16 AM 發表 查看引用來源

你有無發覺佢好耐都射唔出a咁?

8年前既野真係唔係好記得。。哈哈
不過我記得佢冇射到架。

含得有幾好味先……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆