上一頁下一頁
發新話題

男友對厭左我

收藏  |  訂閱
322  8.3k

引用:
原帖由 空中白羊 於 2014-9-12 05:57 PM 發表 查看引用來源

你都知道佢死穴, 咪可以向哩個方向入手,
唔單只制服, 同佢玩埋角色扮演,
大波護士搞病人
女警入房除晒佢d衫守佢身

我自己諗吓都過引 :smile_o01:
最慘我比較肥,唔係所有制服都著到

引用:
原帖由 suetsuetlemon 於 2014-9-12 06:00 PM 發表 查看引用來源

最慘我比較肥,唔係所有制服都著到

玩住家少婦, 等佢反來之前差唔多時間, 你乜都唔著, 淨係穿一條圍裙, 係厨房做野
佢一開門入來, 仲唔慾火焚身
:smile_o01:

引用:
原帖由 空中白羊 於 2014-9-12 06:12 PM 發表 查看引用來源

玩住家少婦, 等佢反來之前差唔多時間, 你乜都唔著, 淨係穿一條圍裙, 係厨房做野
佢一開門入來, 仲唔慾火焚身
:smile_o01:
師兄個意見好正,我成日都好想試下,感覺好刺激,但屋企有其他人,試唔到,幻想下都覺得好興奮

我記得一開頭個陣 我地試過玩綁手矇眼,個陣真係每搞一次都有兩到三次既高潮,岩岩中出完過幾分鐘吹起再黎過,可惜已成過去

引用:
原帖由 suetsuetlemon 於 2014-9-12 06:18 PM 發表 查看引用來源
我記得一開頭個陣 我地試過玩綁手矇眼,個陣真係每搞一次都有兩到三次既高潮,岩岩中出完過幾分鐘吹起再黎過,可惜已成過去

有時對得耐左,係會比較悶架,點整色整水都醫唔番

引用:
原帖由 愛因 於 2014-9-12 06:34 PM 發表 查看引用來源

有時對得耐左,係會比較悶架,點整色整水都醫唔番

關係好似沉靜左,冇激情,只剩低感情,都唔知點樣先可以回復返以前既激情

引用:
原帖由 suetsuetlemon 於 2014-9-12 04:05 PM 發表 查看引用來源
咁又係,不過講開我發覺男友有時都好自私,永遠得佢可以享受我幫佢擔擔抬抬,而我就永遠只可以享受到自己獲得既高潮,我都想試下俾人服侍下,享受下女皇既感覺

咁唔難喎, 男奴好多都求唔到主

你肯收既大把人排隊啦........:smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 nlbsp77 於 2014-9-12 06:45 PM 發表 查看引用來源

咁唔難喎, 男奴好多都求唔到主

你肯收既大把人排隊啦........:smile_40::smile_40::smile_40:
同居生活又邊會有時間收,收左都冇時間享用喇,除非返工時間喇

引用:
原帖由 suetsuetlemon 於 2014-9-12 06:45 PM 發表 查看引用來源

關係好似沉靜左,冇激情,只剩低感情,都唔知點樣先可以回復返以前既激情

咁呢樣真係好睇個人
你地由咁激情轉淡
最好先知道個因由
佢有冇轉左口味想要D乜野?
或者對乜野特別有興趣?

引用:
原帖由 suetsuetlemon 於 2014-9-12 06:47 PM 發表 查看引用來源

同居生活又邊會有時間收,收左都冇時間享用喇,除非返工時間喇

時間既野自己安排既啫...........:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆