上一頁下一頁
發新話題

往事回憶錄,夕陽工業夜總會的回憶

收藏  |  訂閱
101  38.8k

開波未呀?:smile_41:
引用:
原帖由 Z6YenNaci 於 2014-9-12 01:08 PM 發表 查看引用來源
好耐冇同大家講故仔,早幾日行經尖沙咀某地方,D建築物同附近環境變化不大,但正所謂桃花依舊,人面全非,無論是苦或甜,回憶起往事總令人悕憈,今次就想講吓呢件始於呢度嘅陳年舊事.
上世紀90年代,我25 ...

support support

very good.

引用:
原帖由 L800 於 2014-9-15 03:18 AM 發表 查看引用來源
愚問: 媽媽生同客上床會有甚麼後果?
夜總會分枱鐘街鐘,客人要同小姐出街就要落街鐘.有D孤寒客為咗慳街鐘錢會同小姐私下出去,咁係直接影响公司利益,媽媽生一定要睇到實.
Jenny身為媽媽生雖然唔會出街,但同我咁攪徐咗係知法犯法,更等如同小姐爭食,傳咗出去以後仲點做?
除非我以後唔去嗰個場就冇利益衝突,但我又成日要陪老細去,老細又同個場D人咁熟,有乜事老細會好難做.
最重要係Jenny本身有個家庭.

引用:
原帖由 Z6YenNaci 於 2014-9-15 01:16 PM 發表 查看引用來源

夜總會分枱鐘街鐘,客人要同小姐出街就要落街鐘.有D孤寒客為咗慳街鐘錢會同小姐私下出去,咁係直接影响公司利益,媽媽生一定要睇到實.
Jenny身為媽媽生雖然唔會出街,但同我咁攪徐咗係知法犯 ...
你同jenny 嘅事最後有冇穿到?

回覆 1# 的帖子

等你C HING。尖沙咀咁多年都未玩得,未玩過尖沙咀啲場覺得有啲差小小感覺

引用:
原帖由 Z6YenNaci 於 2014-9-14 11:21 AM 發表 查看引用來源
簡單型容吓Jenny媽個樣,有D似田X妮.佢雖然做媽媽生,但從談吐睇係一個讀過書有教養嘅人,呢D發自內在嘅嘢冇得扮呃唔到人.佢知我U.K返嚟同我好好傾,我哋講起有關U.K嘅࢝ ...
堪富利士道條巷仔個粥檔,對面以前就係維多莉亞.

引用:
原帖由 jumboleung 於 2014-9-15 12:36 PM 發表 查看引用來源
開波未呀?:smile_41:
人地開左兩鑊啦,C Hing 冇睇?

4目交投好易過電

支持,最中意有故事
等緊更新

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆