上一頁下一頁
發新話題

人妻請進 (內無任何情慾情節或甜故, 慎入!)

收藏  |  訂閱
324  22.9k

引用:
原帖由 8055 於 2014-9-6 02:18 PM 發表 查看引用來源
寫在前面:本人人夫一名, 結左婚兩年, 膝下無兒無女, 最近夫妻間發生了一點事, 所以想了解下大家(主要係人妻)會點諗.
本人新手一名, 都係機緣巧合下朋友介紹接觸到呢個區, 睇左好幾個post, 覺得大家的問題同我既問 ...
我係人妻,都係兩年前結婚,不過情況剛剛同你倒轉

師兄,一般女性,都唔想係老公心目中,咁開放架。。。

引用:
原帖由 kelbo 於 2014-9-6 04:12 PM 發表 查看引用來源

你搞咁多野,咩性趣都冇哂,要比d激情

講真,我有激情都無用,要大家都有心先得,鬼唔想有激情,人地要受先得架嘛
but anyway, 我試下喇,多謝巴打嘅建議

引用:
原帖由 jasminesweetie 於 2014-9-6 04:36 PM 發表 查看引用來源
師兄好似有啲硬橋硬馬咁,好似skip咗啲羅曼溫馨嘢就入直路咁。

如果女嘅未ready享受性愛咁就要自然啲,睇下羅曼嘅愛情小品,飲啲酒,燈光暗啲,兩公婆相擁 ...
你嘅方法對新女就得,老夫老妻未必得,主要係睇對象

引用:
原帖由 slashho 於 2014-9-6 05:35 PM 發表 查看引用來源
乜都係話男人冇情趣,老馮ga?d女人又唔搞下情趣?自己冇性慾就完全唔理個老公感受!!個老公去偷食唔好怪人,係自己一手做成!講又唔聽,自以為是,最憎呢d女人,屋企冇飯開,自然會出去食……

http://n2.hk/ ...
師兄講左我心聲出黎,點解每次都係我,搵次佢主動得唔得?性係雙向嘅,無理由單方面我付出。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2014-9-6 06:14 PM 發表 查看引用來源

係㗎,並非所有女性都對性有好大嘅興趣,我覺得既然大家都相處咗咁耐,考慮清楚,適合對方先結婚的話,就相信這是你們的緣份。我亦同意咁多位師兄,師姐嘅提意及講法,你老婆應該都係 ...
多謝師兄嘅建議,我响呢個方向試下先

引用:
原帖由 粗筆人 於 2014-9-6 06:29 PM 發表 查看引用來源
她心中有乜心結未解開,引致性冷感,她有冇自慰習惯,懂不懂性高朝性興奮??见下性治療師和社工

吓,要見社工,唔使呱,應該無咁嚴重嘅。我跟其他師兄的方法試下先。謝謝

你有冇諗過你老婆出面有第二個你唔知,我都keep住同個人妻一齊緊,我同佢每星期起碼有三四次,有時仲每次兩劑,開頭佢同佢老公每星期兩次,變到而家一個月先兩三次,你話同你老婆咁少搞野,正常咁少搞野既女冇咩可能一搞就好易濕仲下下有高潮,係平時keep住有成日做先會咁,呢個我好清楚

你有冇諗過你老婆出面有第二個你唔知,我都keep住同個人妻一齊緊,我同佢每星期起碼有三四次,有時仲每次兩劑,開頭佢同佢老公每星期兩次,變到而家一個月先兩三次,你話同你老婆咁少搞野,正常咁少搞野既女冇咩可能一搞就好易濕仲下下有高潮,係平時keep住有成日做先會咁,呢個我好清楚

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-6 06:31 PM 發表 查看引用來源
師兄...睇左你d回覆

其實可能因為信仰令佢對sex有d保守 je......同埋你都話你地識左好多年先拍拖結婚..可能都當左大家一家人咁..所以冇咩情趣

其實我同我ex一齊同居左4年......佢好中意絲襪....晚晚都要我著.. ...
我試下問下佢,或者係款式唔啱。如果係就易攪d, 揀d佢喜歡的款式就好了。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆