上一頁下一頁
發新話題

自己的OL女朋友,別人的未婚妻?#1(目錄)...#171#215 EXTRA#238#245 (6/10)

收藏  |  訂閱
257  150.6k

都係分返開(2)同(3)好D啦,

本人中文普通啦,

其實係公司入面大大小小report都係主要用英文,

C同J既對話都係中英夾雜,

不過方便大家睇就大部份中文+口語

引用:
原帖由 wansiumeet 於 2014-8-25 09:53 PM 發表 查看引用來源
無端端變咗第三人稱so sad...
第一人稱好過第三嗎?

C=我

引用:
原帖由 前面燈位有落 於 2014-8-25 10:17 PM 發表 查看引用來源

第一人稱好過第三嗎?

C=我
ching 用返我, 你打時方便 我地都會易D 代入架

第一人稱梗係好好多,讀者代入感強d

(4)
係office入面(C)係front office, 而佢(J)叫得秘書當然係back office,
不過佢都head住某D同事(即係廿幾歲head住四十幾五十歲既aunt)

由認識到一齊其實都兩個月, 跟住呢段地下情保持得都幾秘密,係得B成日葡萄,係咁話有人洗橫手...
佢當然果時仲會搵J傾計,不過少左好多...

有一次J係office沖過去話我一個坐隔離位既同事打錯哂野,
好難出到信俾客,我個同事F就同佢吵過,
最後就緊係女人/女仔J 勝出啦,
果日佢著左件緊身淺白色上衣, 見到佢少少透既紫色bra印(後尾先知原來佢所有bra都係喱士),
著住條緊身牛仔褲見到個patpat現哂形,著住對深藍色既豆零鞋
心諗自己開始對女朋友既身體有興趣,好想摸下...
佢返到房,我打俾佢

我:你頭先好型噃,我個同事俾你媽到出唔到聲
J: (嗲住講)咁佢真係搞錯哂啊,同埋我聽同事講F成日蝦你
我: 佢都係玩下,不過多謝你幫我報仇
J: (嗲住講)邊個蝦你我都會幫你架
我: (心諗唔係應該男仔保護女仔咩)J, 你今晚要唔要OT架
J: 要啊..我好多野未做哂
我: 不如今晚我留係office陪你啊...
J: 好啊,不過你唔餓咩?
我: 我等同事走哂,我入你間房一齊吃啊
(睇到呢度大家可能係度諗會有衰野發生, 其實我同佢都好尊重工作,又點會....=p)

去到七點幾八點,等個department既同事都走哂之後, 我就走去買外賣上返office
我: 外賣到
J: (笑)你真係好
我:我咁岩做哂今日要做既野
J: (笑)不如你坐係我隔離陪我做啊
我: 好啊
J: (一路吃一路做)呢個英文用邊個vocabulary會好D?
我: !@#$%^

做做下,我見佢停一停,我就錫左落佢個嘴,上次只係蜻蜓點水,今次又點會咁容易放開呢...
我地坐係張凳錫得唔係好方便,大家索性企係度kiss,
我攬住J既腰, 大家都閉上眼,而且我都嘗試用條脷青打開佢個嘴唇,
成功申左入去, 我地互相french kiss...
係好享受既同時候, 我既左手放係背部bra位, 摸摸feel到係lace...
右手慢慢掃落去佢pat位, 見佢冇反抗, 右手就用少少力去摸同按佢個pat...
而J就好乖咁攬住我既膞頭...(今次易攬左,因為佢著住對三寸鞋)
錫左好耐我地先分開(腦海入面就諗起<無聲仿有聲>首歌)

我: 你鐘意同我kiss嗎?
J: (嗲住,捉住我手臂)我鐘意,你呢?
我: 我都鐘意...

不過佢果晚好多野做,做到九點幾,,,
而我地去到電梯口再攬住錫多幾啖先走人...

(Please give me support)
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=23684656&page=5#pid395941981

引用:
原帖由 前面燈位有落 於 2014-8-25 11:01 PM 發表 查看引用來源
(4)
係office入面(C)係front office, 而佢(J)叫得秘書當然係back office,
不過佢都head住某D同事(即係廿幾歲head住四十幾五十歲既aunt)

由認識到一齊其實都兩個月, 跟住呢段地下情保持得都幾秘密,係得B成日葡萄 ...
咁乖剩係kiss......:smile_47:

支持繼續

十卜十卜

雙手無攀登上玉女峰?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆