上一頁下一頁
發新話題

酒真係可以亂性

收藏  |  訂閱
229  113.9k

引用:
原帖由 六公主 於 2014-8-22 11:09 PM 發表 查看引用來源

醉到無力呀
嘩,咁師姐你好慘喎。

引用:
原帖由 larcheviviyin 於 2014-8-23 04:21 AM 發表 查看引用來源
同 J 講o下又飲o下,可能大家都有少許醉意,佢開始坐得好埋,仲問我聽完佢D強姦role play覺得係咪好刺激,想唔想試下。坦白講,個心係有DD想體驗一下呢種另類既樂趣,但係把口不知幾硬淨地拒絕佢,仲鬧鬼佢癡線添。  ...
慾望戰勝了理智

good post!!
looking for update...

引用:
原帖由 larcheviviyin 於 2014-8-22 23:22 發表 查看引用來源
我當然明白做愛的好處,話晒我都有睇開Cosmopolitan,我隨隨便便可以列出做愛的10大好處:
1. 平衡荷爾蒙
2. 減壓
3. 增加與伴侶的相處
4. 消磨時間... (哈哈,開始亂寫)

咁但係我男朋友又真係成日唔o係香港, ...
你地拍咗幾耐拖呀?

引用:
原帖由 larcheviviyin 於 2014-8-23 04:21 AM 發表 查看引用來源
同 J 講o下又飲o下,可能大家都有少許醉意,佢開始坐得好埋,仲問我聽完佢D強姦role play覺得係咪好刺激,想唔想試下。坦白講,個心係有DD想體驗一下呢種另類既樂趣,但係把口不知幾硬淨地拒絕佢,仲鬧鬼佢癡線添。  ...
但好正好刺激,會有種新鮮感。。。好想睇埋落去

等你UPDATE:smile_47:

各位師兄師姐,今日要出街街食lunch,晏少少唔打埋果晚既事。

都吾係好慘 只是沒有意識去反抗

引用:
原帖由 larcheviviyin 於 2014-8-23 12:36 PM 發表 查看引用來源
各位師兄師姐,今日要出街街食lunch,晏少少唔打埋果晚既事。
原來你今日仲要WORK
慢慢丫

引用:
原帖由 larcheviviyin 於 2014-8-23 12:36 PM 發表 查看引用來源
平日工作咁忙, 今日玩得開心 d 啦, enjoy!

:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆