上一頁下一頁
發新話題

一位讀書的小女孩 * update 左相喇

收藏  |  訂閱
66  7.9k

引用:
原帖由 minnie2014 於 2014-8-21 11:23 AM 發表 查看引用來源
預左架啦 所以先睇下有無高手教路点樣可以服侍我男友

出來實習我估你唔會架啦, 最快嘅short cut係同佢一齊睇av, 一邊睇一邊跟住做

引用:
原帖由 minnie2014 於 2014-8-21 11:22 AM 發表 查看引用來源
bra都著b 可能我唔夠香港其他女仔大掛

你買外國size緊係會有唔同啦 你試下用返香港個d應該c都唔只

引用:
原帖由 minnie2014 於 2014-8-21 11:23 AM 發表 查看引用來源
預左架啦 所以先睇下有無高手教路点樣可以服侍我男友

即係要搵個對手黎升下lv:p

引用:
原帖由 minnie2014 於 2014-8-20 07:50 PM 發表 查看引用來源
小妹初次放相 已經唔細22歲 岩岩係外國大學畢業 而加係碩士學生 生材可能唔夠其他香港令 唔化妝一名普通衣著既女仔 34B 26吋腰 對波吾係大 但都應該夠做掛
其實我同我男朋友都一 ...
佢唔大食姐, 揾個大食D囉

引用:
原帖由 minnie2014 於 2014-8-20 19:50 發表 查看引用來源
小妹初次放相 已經唔細22歲 岩岩係外國大學畢業 而加係碩士學生 生材可能唔夠其他香港令 唔化妝一名普通衣著既女仔 34B 26吋腰 對波吾係大 但都應該夠做掛
其實我同我男朋友都一 ...
邊度外國先?英美加澳?

開到口想搵人教喎
又爆pm喇

:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

同佢看av

我持相反意見
我覺得樓主確實唔算大,我諗都真係b,對手夾到咁恆實夾到啦,同埋波邊同bra邊都有空位,我理解呢d係細吸手,稱不上大但我都幾鐘意呢隻size

引用:
原帖由 minnie2014 於 2014-8-20 09:38 PM 發表 查看引用來源
岩岩post
好靚。。得閒影多的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆