上一頁下一頁
發新話題

徦狗的樂趣

收藏  |  訂閱
353  46.3k

我早排去印尼都買左個好粗碌既假鳩返香港諗住比個網友玩 :smile_47:

引用:
原帖由 超大大春袋 於 2014-8-17 12:46 發表 查看引用來源
我早排去印尼都買左個好粗碌既假鳩返香港諗住比個網友玩 :smile_47:
ANY PHOTO:smile_41: FOR SHARING, CHING

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-8-17 12:49 PM 發表 查看引用來源
ANY PHOTO:smile_41: FOR SHARING, CHING
PM左你啦

引用:
原帖由 超大大春袋 於 2014-8-17 12:58 發表 查看引用來源

PM左你啦
THX, CHING好粗嘅木9, CHING 嘅SP >>>

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-8-17 01:03 PM 發表 查看引用來源
THX, CHING好粗嘅木9, CHING 嘅SP >>>
只係一個好岩傾咸濕野既網友, 諗住買個手信比佢, 但係唔知發咩神經BLOCK左我

引用:
原帖由 超大大春袋 於 2014-8-17 13:06 發表 查看引用來源

只係一個好岩傾咸濕野既網友, 諗住買個手信比佢, 但係唔知發咩神經BLOCK左我
做旅行記念品都OK, SO SPECIAL.

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-8-17 01:08 PM 發表 查看引用來源

做旅行記念品都OK, SO SPECIAL.
身邊無人個FD肯要:smile_27:咁呢樣野對我黎講都無咩用

引用:
原帖由 超大大春袋 於 2014-8-17 13:21 發表 查看引用來源

身邊無人個FD肯要:smile_27:咁呢樣野對我黎講都無咩用

引用:
原帖由 超大大春袋 於 2014-8-17 13:21 發表 查看引用來源

當擺設手信, SO FUNNY

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-8-17 11:32 AM 發表 查看引用來源
自從同鍾太玩個徦狗後,真的迷上了,她揾人送來了一條又黑又長的徦狗,送來的不是他人,是她家的工人呀姐MANDY,我開門見到MANDY,一開門她就話鍾太叫她送野過來比我的,我話唔使客氣啦,揾日我去攞就得啦 ...
徦狗的樂趣!:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆