上一頁下一頁
發新話題

淫妻子和别人的淫丈夫

收藏  |  訂閱
414  77.4k

引用:
原帖由 gum717 於 2014-8-9 09:28 發表 查看引用來源

無錯, 大鳩晒:smile_30:
wahahahaha 笑死我~

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-9 12:14 AM 發表 查看引用來源
沒錯,我本身只是一個很普通的淫妻子。但生完bb後卻什麽性慾都冇晒。枯燥的生活更令我無啦啦搭上了人夫。仲要我是和他老婆同一公司的。而她是我前上司。

本身完全是心無雜念的。兩夫婦食過幾次飯,都冇任何 ...
衰鬼,你起晒水呢!:smile_47:

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-9 01:20 AM 發表 查看引用來源
sorry好少打字所以斷吓斷吓咁打…

但同V先生就好似當年同老公初初拍拖咁,乜都唔洗講喺sex方面就好夾,亦每次可以做好耐。耐到唔捨得走(如果大家都唔洗交人的話)所有嘢都好natural. 我地 ...
平時對老公你是頗性冷感的,因為你對佢經已無感情喇!朴嘢時,連你下面唔會有好多水了。:smile_39:

引用:
原帖由 紫戀 於 2014-8-9 09:20 AM 發表 查看引用來源

通街錫,唔係廿幾歲ge低能野~
因我眼見都有唔少三十幾歲人都係咁,只要大家都like,就無問題

通街攬女打車輪,啲女女巧開心架!

女女會覺得有被愛嘅感覺呀!
引用:
原帖由 gum717 於 2014-8-9 09:28 AM 發表 查看引用來源

無錯, 大鳩晒:smile_30:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-8-9 20:59 發表 查看引用來源

支持呢,

想問吓係人夫定佢老婆係您前上司,,,?

某程度上,因我工作上比佢老婆恰得太緊要所以都有啲報復心態先同人夫開始。但確實人夫暗戀咗我年幾我都唔察覺,我feel到佢有留意我,但又未至於鍾意嗰種lor。直到我走埋之後佢先至第一次找我。我仲白痴到以為佢想一家大細約我一家大細… 跟住佢話佢老婆唔知佢揾我食飯,示意只係單獨約我,我先後知後覺,傻婆一個!

今朝有酒今朝醉,你唔係墮入愛河,你唔明架!
引用:
原帖由 中涼寒 於 2014-8-9 10:02 AM 發表 查看引用來源
多口一問,有無諗過。去到最後,要選老公同人夫的時候,一田女

引用:
原帖由 jumboleung 於 2014-8-9 21:28 發表 查看引用來源
平時對老公你是頗性冷感的,因為你對佢經已無感情喇!朴嘢時,連你下面唔會有好多水了。:smile_39:
本來只係因為我生完後個傷口扯住扯住好乾,可能生完之後太攰提唔起勁(就算我想要時),我都明要交吓功課,但真係濕唔到哩…所以同老公xx我已經冇高潮好耐好耐喇。難hum嘅係自己摸摸就幾時都濕lum lum...但總唔可以次次都角色扮演 玩自摸比PE阿sir睇ga嘛。

而家唔係成日有得見人夫,但諗吓幻想吓做嗰陣嘅呼吸聲同呻吟聲都已經又濕濕地啦~ 😜

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-9 21:53 發表 查看引用來源

本來只係因為我生完後個傷口扯住扯住好乾,可能生完之後太攰提唔起勁(就算我想要時),我都明要交吓功課,但真係濕唔到哩…所以同老公xx我已經冇高潮好耐好耐喇。難hum嘅係自己摸摸就幾時都濕l ...
又有goodfeeling 又可以報復,  

唔怪您咁愛呢,,,I see.

引用:
原帖由 中涼寒 於 2014-8-9 10:02 發表 查看引用來源
多口一問,有無諗過。去到最後,要選老公同人夫的時候,一田女

老公係老公啦,人夫亦只適合做情人,大家都冇諗過要放棄自己家庭同子女。其實做佢老婆都幾慘(人前人後-人夫都係超好好先生),有邊個會想像到佢會同"我"響車度愛愛🚀🚀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆