上一頁下一頁
發新話題

無聊果陣 你會

收藏  |  訂閱
195  3.5k

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-23 11:22 發表 查看引用來源

我諗我男友同樓主同你一樣, 有時我都懷疑佢唔係唔得:smile_27:
係冇呢舖癮 (1個月先2,3次佢都好似嫌多), 同埋佢話想慢慢黎, 但我地冇呢個空間時間慢慢黎:smile_42:
一晚都兩三次啦

引用:
原帖由 apple_free 於 2014-7-23 11:33 AM 發表 查看引用來源

係 好中意攬住佢,之後佢會細細力輕摸我頭髮,好中意佢咁.

咁我地都會成日見到既. 有時會去佢屋企食飯^^

頭髮係我死穴。。。。。所以佢會摸頸 搔癢哈

其實真係要抽時間扑野, 呢個好重要

女仔搞男仔好易姐, 一除條褲, 一野咬落去, 馬上變火箭啦:smile_34:

引用:
原帖由 SmartJay 於 2014-7-23 12:12 PM 發表 查看引用來源
其實真係要抽時間扑野, 呢個好重要

女仔搞男仔好易姐, 一除條褲, 一野咬落去, 馬上變火箭啦:smile_34:
同埋含果陣由慢到快

回覆 44# 的帖子

正, 但又唔好吹出黎, 慢慢等佢服侍番你, 師姐真識嘆, 聽到我都硬晒

引用:
原帖由 念念 於 2014-7-23 11:24 AM 發表 查看引用來源

哈 佢成日問我 點解見親都要搞佢 我話成個星期見一次 有慾念 有思念 。。。。。攬住兩條肉蟲咁樣好正

好認同呀:')
一星期先有一次機會搞, 又掛住佢, 自然想搞佢架la:smile_13:

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-23 12:24 PM 發表 查看引用來源

好認同呀:')
一星期先有一次機會搞, 又掛住佢, 自然想搞佢架la:smile_13:
但佢想食餐飯拍拖 情到濃時先搞野 總知要浪漫
但時間唔許可

哈哈, 依家男女倒轉左
引用:
原帖由 念念 於 23/7/2014 12:27 PM 發表 查看引用來源

但時間唔許可

引用:
原帖由 ronja 於 2014-7-23 11:40 AM 發表 查看引用來源

一晚都兩三次啦

係:smile_27: 我同EX一日2次等閒事, 呢個一日2次簡直冇可能:smile_27:

引用:
原帖由 念念 於 2014-7-23 12:27 PM 發表 查看引用來源

但時間唔許可

同我男友一樣:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆