上一頁下一頁
發新話題

[認真]男友唔多得, 唔知點算好

收藏  |  訂閱
87  4.8k

引用:
原帖由 潮流服飾 於 2014-7-21 03:22 PM 發表 查看引用來源

若然我女朋友係你就好。

唔介意可以俾你email我傾既
但想搵SP就免喇, 我接受唔到有性冇愛:smile_42:

引用:
原帖由 死死死 於 2014-7-21 03:30 PM 發表 查看引用來源
朋友,可能真係心理影響呢…唔好講到話個男仔唔鍾意c姐咁灰啦,有人就係怕失敗唔去面對,日積月累咪可能搞到咁
死哥你講野好岩聽:')

引用:
原帖由 死死死 於 2014-7-21 03:22 PM 發表 查看引用來源
若果真係愛就唔好咁快諗分手,雖然冇性生活的感情/婚姻好難過同辛苦…但係比d心機,相信好快有回報,又或者試下投其所好,睇下佢有咩特別鐘意咪同佢玩
我真係唔想放棄架, 如果唔係都唔會忍左1年幾咁耐, 同埋上黎搵你地訴苦:smile_39:

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 03:35 PM 發表 查看引用來源

我真係唔想放棄架, 如果唔係都唔會忍左1年幾咁耐, 同埋上黎搵你地訴苦:smile_39:
都堅持左咁耐,就唔好咁快放棄

我冇wechat架....
真係想傾就俾email....返工用唔到電話

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 03:32 PM 發表 查看引用來源

唔介意可以俾你email我傾既
Email -0 sd了

i think he must take some medicine

or you both can try to do with a couple

係點唔得法?

勃唔起?勃起唔持久?性慾低?硬度唔得?定早洩?

有冇諗過,會唔會個問題出喺你身上呢?

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 02:40 PM 發表 查看引用來源
我岩岩都發現自己唔多得,所以預約左家計會睇下咩原因

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-7-21 03:47 PM 發表 查看引用來源
係點唔得法?

勃唔起?勃起唔持久?性慾低?硬度唔得?定早洩?

有冇諗過,會唔會個問題出喺你身上呢?

硬左, 但總係埋門撻q, 同埋快(3分鐘? 呢樣我都可以接受.....)
有諗過係我胸唔夠大, 但除左呢樣其他咩都盡量做到男仔想要的:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆