上一頁下一頁
發新話題

同SP 的潮吹大戰(潮吹交流,新增潮吹另一強國sp)

收藏  |  訂閱
122  37.2k

快D開班教學啦 CHING~~~十萬個支持

支持

thank you your report:smile_40:

回覆 43# 的帖子

唔少師兄原來都對潮吹有興趣
小弟不如係度分享少少, 抛磚引玉
等其他ching 入黎分享
先講今次個sp
其實同佢都唔係即得, 都鑽探左一陣
佢都講番今次係第一次潮吹, 但係以前當然有唔同人想潮吹佢啦
以前可能有d 未投入, 又或者有d 係忍住唔想瀨
但係今次真係enjoy,  投入, 同放開俾我攪, 先咁樣
先至試到第一次
我都只係試過5個對手潮吹
如果ching 有興趣傾, 大家再交流下

好啦, 之前講到, 唔少ching 有興趣潮吹
我即管試下summarize 下要點樣先易潮吹到
依小弟愚見, 有幾樣野係必需既:
1. 事前準備
2. 心理, 氣氛
3. 技術

1. 事前準備:呢樣係最簡單既。 潮吹,大家都知道係揾手指插入去攪女方到高潮同噴水,其實手既清潔係好重要嫁。小弟雖然潮吹過5 個對手, 但係都曾經試過兩次事後知到潮吹得激得滯整損對手。。。好彩因為對手都enjoy,  都冇咩野, 但係我諗大家都唔想呢d 野發生, 所以如果預左玩潮吹, 強烈建議大家先剪指甲。(我個兩次都冇預咁玩).
仲有,同第二點心理有關既準備, 例如沖乾淨隻手(最好俾女方知). 小弟覺得女方既心理係其中一個重要因素, 如果佢認為你唔清潔,怕發炎。。多呢d 心理負擔, 自然減低成功機會。 我亦都試過女方差唔多個陣stop 我, 話"好似就瀨啦", 咁都正常, 因為係屋企, 冇人想"瀨"係床道, 所以玩就最好預備毛巾, 當然係酒店等就好好多啦。 講左咁多, 其實只係highlight 番ching 想玩得開心係有責任令對手心理放鬆既, 而心理呢樣野個個人唔同,總之自己留意啦。。

引用:
原帖由 調情男 於 2014-7-13 11:26 AM 發表 查看引用來源
1. 事前準備
2. 心理, 氣氛
3. 技術

1. 事前準備:呢樣係最簡單既。 潮吹,大家都知道係 ...
好似專家分享經驗咁,ching食過唔少wor

引用:
原帖由 沙律lok 於 2014-7-13 12:26 PM 發表 查看引用來源

好似專家分享經驗咁,ching食過唔少wor
你最近豐滿左WOR

引用:
原帖由 調情男 於 2014-7-13 11:26 AM 發表 查看引用來源
1. 事前準備
2. 心理, 氣氛
3. 技術

1. 事前準備:呢樣係最簡單既。 潮吹,大家都知道係 ...
乾淨係好緊要

引用:
原帖由 調情男 於 2014-7-13 11:26 發表 查看引用來源
1. 事前準備
2. 心理, 氣氛
3. 技術

:smile_o12:, THX FOR SHARING :smile_o12:

引用:
1. 事前準備
2. 心理, 氣氛
3. 技術

的確有對手話好似想瀨咁而忍住!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆