上一頁下一頁
發新話題

童顔 +150cm + 34E + 皮膚白滑,可惜無長腿~~會扣分嗎?

收藏  |  訂閱
167  9.0k

引用:
原帖由 湯圓小姐 於 2014-6-30 11:17 PM 發表 查看引用來源

i love you tonight~:smile_o09:
咁易愛上人真係好唔得閒:smile_04:

引用:
原帖由 大芝野 於 2014-6-30 11:37 PM 發表 查看引用來源

咁易愛上人真係好唔得閒:smile_04:
only tonight~

引用:
原帖由 湯圓小姐 於 2014-6-30 10:58 PM 發表 查看引用來源

師兄教我可以點俾人食,唔要挂鼓:smile_o06:
初圓禁篇點都得啦:smile_13:

引用:
原帖由 gundam680000 於 2014-6-30 11:45 PM 發表 查看引用來源

初圓禁篇點都得啦:smile_13:
aiya,教下人啦,pls~~:smile_o09:

引用:
原帖由 湯圓小姐 於 2014-6-30 11:49 PM 發表 查看引用來源

aiya,教下人啦,pls~~:smile_o09:
糖呢兩茶匙 再加d橙皮添

34E + 皮膚白滑已經夠做:smile_o12:

34E 又白滑 100 lbs 又25腰。。。。。
再加童顏。。呢d 女仔邊度搵呀。。
就算我搵到都唔會like 我  唔到我
所以你maket 好大架 唔駛驚冇長腿會扣分
^^

咸魚青菜各有所好者無話扣唔扣分既
就咁睇你自我介紹應該仲幾高分tim

不過你同條仔爭成30cm做起上黎都幾難搞
起碼狗仔式/企係度既體位你條仔都幾係野
但你就應該會幾嘆,因為下下都入到盡xp
以我意見要2邊都岩位既普通男上或女上再唔係就坐下蓮算la⋯
太花巧野你地做得無咁過癮嫁la

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2014-7-1 09:22 AM 發表 查看引用來源
34E 又白滑 100 lbs 又25腰。。。。。
再加童顏。。呢d 女仔邊度搵呀。。
就算我搵到都唔會like 我  唔到我
所以你maket 好大架 唔駛驚冇長腿會扣分
^^
哇~~同男友講先,等佢緊下我

引用:
原帖由 不良少年~ 於 2014-7-1 09:44 AM 發表 查看引用來源
咸魚青菜各有所好者無話扣唔扣分既
就咁睇你自我介紹應該仲幾高分tim

不過你同條仔爭成30cm做起上黎都幾難搞
起碼狗仔式/企係度既體位你條仔都幾係野
但你就應該會幾嘆,因為下下都入到盡xp
以我意見要2邊都岩 ...
佢好中意挂我,但我dun like,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆