上一頁下一頁
發新話題

[原創] 那些年,我幹過的美日俄女孩(純情小公主、乖巧小淫娃、好勝體操女)

收藏  |  訂閱
72  46.1k

正啊..唔同國藉既女女 :smile_40:

之後既三篇(最後三篇) , 廣義上來說係一篇係熟女文 , 一篇算係萌文(吧???) , 一篇係淫亂文 ...
熟女文係半年前開寫 , 如果唔係有D位寫唔到 , 佢可能仲早過 "拆解金融女強人" 出 ;
萌文就係唯一完全未動筆既 ... E+唸緊 , 好唔好寫多5篇 , 又或者寫D好似 "法國007" 咁既短文好???

E+有D故事背景唸緊 ... 比如話娛樂圈生態 , 或者一D以文喻政咁 ... 但又唸緊一D重口味野 ,
但我真係精神退化 , 叫我寫晒兩種無可能 , 一係唸將佢地結合 , 但又有D難度~~

以文喻政方面能寫下D土豪 , 又或者寫下D新族群 , 如食草男  宅女咁 ... 大家有無咩建議???

其實唸過中女狎玩男孩(當然係成左年果種拉) ... 又或者應承過比男友爆菊花 , 但怕爆果陣亂叫亂喊 ,
影響男友心目中印象 , 先行叫女性友人 , 幫佢擴肛 ... 可唔可以???

唉,鬼叫自己無女...情人節睇咸文,真係毒到+01:smile_o08:

E+唸緊既4篇新文 , 2篇想玩以文喻政 , 玩陰論少少既 , 好D似之前篇 "女人天下" 咁 ,
美國呢個邪惡大國都走唔甩 ... 另外一篇中女狎玩男孩 , SM成份會幾重 , 甚至可能代替人妖文 ;
另外一篇就可能係偷食人妻~~

引用:
原帖由 反法同盟 於 2014-2-15 10:58 AM 發表 查看引用來源
E+唸緊既4篇新文 , 2篇想玩以文喻政 , 玩陰論少少既 , 好D似之前篇 "女人天下" 咁 ,
美國呢個邪惡大國都走唔甩 ... 另外一篇中女狎玩男孩 , SM成份會幾重 , 甚至可能代替人妖文 ;
另外一篇就可能係偷食人妻~~
OK喎, "女人天下"我覺得幾得意, 不過未入肉就爛尾羅....

引用:
原帖由 底比斯聖軍 於 2014-2-15 04:11 PM 發表 查看引用來源
OK喎, "女人天下"我覺得幾得意, 不過未入肉就爛尾羅....
講開又講丫 , 其實 "女人天下" 之後故事大綱我都唸下 , 不過我E+又無咁大精神再寫 ,
咁就係E度待下拉 ...

第四章 : 楊王后中伏了!
係胡王后廣報線眼之下 , 撞破左楊王后同宮廷衛隊小將既姦情 , 胡王后成功要脅楊王后支持軍援案 ,
仲要支持建立荊湘水師 ... 係同黃瑋琛道別時 , 送左個東海王府門下 ,
原屬浙江(帝室)的鄭顯揚去扶助他~~

第五章 : 娶妻兩年 首見公主
瑋琛因為覺得自身被利用 , 同時卑視政治婚姻 ... 一直無見公主 , 直到一日見到一個可愛小姑娘 ,
係自己庭院玩耍 , 好奇一問先知 , 正正係自己老婆九江公主嘉嵐 ... 之後 , 當然整D小情趣 ,
跟手搞埋佢拉 !!!

第六章 : 瑋琛之死
西北蠻軍多年來屢施偷襲 , 少則偷糧  大也不過殺數十士兵 , 瑋琛深敢煩厭 , 因此輕敵追擊 ...
原來都係馬洛汶陰謀 , 瑋琛一深入追擊就遭圍剿 , 戰死~~

七,荊湘水師奏效 馬洛汶敗走
總督身故 , 為免荊湘地區群龍無首 , 主管荊湘水師的鄭顯揚臨授命 ... 馬洛汶本來想乘勝追擊 ,
但為荊湘水師所阻 , 無法南下 ; 荊湘水師完全控制長江 , 後來甚至收復江北據點 , 而且利用長江 ,
供輸  軍援不絕 , 所以固守下來 ...

唔夠時間 , 寫住咁多先拉 , 下次再寫過 ... 我心面既大網仲有7章架 !!!

引用:
原帖由 反法同盟 於 2014-2-16 08:44 AM 發表 查看引用來源

講開又講丫 , 其實 "女人天下" 之後故事大綱我都唸下 , 不過我E+又無咁大精神再寫 ,
咁就係E度待下拉 ...

第四章 : 楊王后中伏了!
係胡王后廣報線眼之下 , 撞破左楊王后同宮廷衛隊小將既姦情 , 胡王后成功要 ...
好想睇下:smile_40:

幾引人入性

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆